Yang Experience 2018 – Ένας νέος θεσμός “γεννιέται”

Yang Experience 2018 – Ένας νέος θεσμός “γεννιέται”
Yang Experiance

Το Yang Experience Summer 2018 είναι η ευκαιρία σου να ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές με δυναμικό τρόπο

Αν κι η χώρα μας τα τελευταία χρόνια δείχνει να έχει συνεχώς ανοδική πορεία στον τομέα του τουρισμού, εν τούτοις είναι πολλά τα είδη κι οι κατηγορίες τουριστικών events που απουσιάζουν. Αναφερόμενοι στο νεανικό κοινό, όλοι έχουμε στο νου μας τα μεγάλα νεανικά events και parties που έχουν λάβει χώρα σε διάφορες περιοχές του εξωτερικού: Από το tommorowland, το sea dance festival αλλά και μικρότερα event με ή χωρίς μουσική επένδυση, τέτοιου είδους εκδηλώσεις έχουν γίνει πλέον θεσμοί στο εξωτερικό.

Παλαιότερα, θεσμός ήταν και στην Ελλάδα η “κάθοδος” των φοιτητών στο νησί της Μυκόνου, με πρωτεργάτες τότε στις εκδρομές αυτές τις φοιτητικές παρατάξεις. Από τα πρώτα χρόνια της κρίσης, η Μύκονος έγινε ‘άπιαστο όνειρο’ για τις ηλικίες αυτές, και πλέον τα “φοιτητικά”; Σαββατοκύριακα στο νησί των ανέμων δίνουν τη θέση τους σε κάτι φρέσκο.

Φέτος, έρχεται το Yang Experience, με πρωτεργάτη το δημοφιλέστερο νεανικό site στην Ελλάδα, το Yang.gr και το knowhow του www.18-24.gr σε ότι αφορά τα ταξίδια, το Yang Experience 2018 ξεκινάει φέτος για πρώτη φορά από την Σκιάθο.

Κάπως έτσι προκύπτει το Yang Experience 2018 • Summer Kick Off • Skiathos Edition που έρχεται για να μείνει. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, επιχειρείται ένα τέτοιου μεγέθους event το οποίο φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος θεσμός της έναρξης του κάθε καλοκαιριού, ενώνοντας όλους τους νέους από όλη τη χώρα σε μια παρέα. Ήδη το event έχει γίνει viral στις παρέες των νέων, οι οποίοι κάνουν σχέδια για το πώς θα περάσουν αξέχαστες στιγμές στο μοναδικό 4ήμερο ατελείωτης διασκέδασης στη Σκιάθο.

Δες το βίντεο του ‘Yang Experience 2018’, Summer Kick Off • Skiathos Edition και πάρε μία πρώτη γερή γεύση.

Video Credits Antonys Thalassins

Γιατί να λάβεις μέρος σε αυτό το event:

1. Για την δελεαστική τιμή. Με 79 ευρώ από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη αλλά και τις ενδιάμεσες πόλεις, οι συμμετοχές είναι δεδομένο ότι θα είναι πολλές.

2. Τα party, οι βουτιές σε περισσότερες από 60 παραλίες της Σκιάθου, οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια, η νυχτερινή ζωή στα καλύτερα μαγαζιά, τα boat parties και οι κρουαζιέρες είναι μερικά από τα πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει στην “Κοσμοπολίτισσα” του Αιγαίου.

3. Νέοι από κάθε σημείο της Ελλάδας για πρώτη φορά θα μπορέσουν να βρεθούν σε ένα σημείο για να διασκεδάσουν στους ξέφρενους ρυθμούς του νησιού, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

4. Spoiler alert: Έχουν κανονιστεί πριν από εσένα, για εσένα, διαφορετικές εκδρομές και εκδηλώσεις: Από εξορμήσεις στις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου (βλέπε Λαλάρια, Κουκουναριές, Αγία Ελένη, Μπανάνα), μέχρι κρουαζιέρες, boat parties και ξενύχτια.

Yang Experiance Shutterstock

Πότε, πού, πώς

Στις 25 Μαΐου 2018, με αφετηρία την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, τη Λάρισα και τη Λαμία, θα ξεκινήσουν με λεωφορεία για το λιμάνι του Βόλου, όπου θα πάρουν το καράβι για Σκιάθο. Και όλα αυτά σε ένα προνομιακό οικονομικό πακέτο.

5. Μεταφορά με λεωφορείο, ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ΄ επιστροφής και τρεις διανυκτερεύσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο κέντρο του νησιού, με μόλις 79 ευρώ.

Κλείσε τώρα την θέση σου!



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα