Ζάκυνθος: Δύο Βρετανοί τουρίστες έπεσαν από μπαλκόνια – Ο ένας νεκρός, ο άλλος χαροπαλεύει

Διαβάζεται σε 1'
Ζάκυνθος: Δύο Βρετανοί τουρίστες έπεσαν από μπαλκόνια – Ο ένας νεκρός, ο άλλος χαροπαλεύει
ISTOCK

Δύο διαφορετικά, τραγικά περιστατικά, συνέβησαν σε δύο ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, με κοινό παρονομαστή την πτώση νεαρών Βρετανών από μπαλκόνια.

Δύο Βρετανοί τουρίστες έπεσαν από μπαλκόνια στον Λαγανά της Ζακύνθου, με αποτέλεσμα ο ένας να σκοτωθεί και ο άλλος να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο του νησιού.

Τα δύο περιστατικά είναι διαφορετικά και έγιναν με διαφορά μερικών ωρών το ένα από το άλλο, σε δύο ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή Λαγανά.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤnews, το ένα συνέβη περίπου στις 3 μετά το μεσημέρι όταν, ένας Βρετανός τουρίστας 23 ετών στην προσπάθειά του να κατέβει από μπαλκόνι, πάτησε στην κουπαστή, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος από ύψος περίπου 1,5 μέτρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός σηκώθηκε και προσπάθησε να σταθεί στα πόδια δύο φορές, ωστόσο δυσκολευόταν. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και κατέληξε.

Μερικές ώρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένας νεαρός επίσης Βρετανός, βρέθηκε πεσμένος και τραυματισμένος σοβαρά μπροστά στο μπαλκόνι του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε, επίσης πρώτου ορόφου.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι πολυτραυματίας και διασωληνώθηκε.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτων προσώπων, ωστόσο γίνεται προανάκριση από την Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα