Ζάκυνθος: Συνελήφθη 37χρονος, φυγόποινος επί δεκαετία

Διαβάζεται σε 1'
Ζάκυνθος: Συνελήφθη 37χρονος, φυγόποινος επί δεκαετία
ISTOCK

Στη σύλληψη ενός 37χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της κλοπής και για παραβίαση της νομοθεσίας για τα όπλα προχώρησαν οι αρχές στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (28/5) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 37χρονος φυγόποινος από την Αλβανία, κατά τη διάρκεια ερευνών για άσκοπο πυροβολισμό, που έλαβε χώρα σε κατάστημα του νησιού τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, για τον οποίο ταυτοποιήθηκε ως δράστης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια του και σε χώρο στον οποίο κρυβόταν ο ίδιος, όσα χρόνια ήταν φυγόποινος, καθώς και σε όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ: πιστόλι διαμετρήματος 9mm, κάλυκας πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 mm, 10 φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 mm, παραποιημένο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας με στοιχεία άλλου προσώπου, παραποιημένη άδεια ικανότητας οδήγησης, ομοίως με στοιχεία άλλου προσώπου και κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών, για το αδίκημα της κλοπής και για παραβίαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος και διέταξε την φυλάκισή του για την ποινή που του είχε ήδη επιβληθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα