Ζάκυνθος: Θύματα κακοποίησης από τη θετή τους μητέρα δύο ανήλικα

Διαβάζεται σε 1'
Παιδική κακοποίηση
Παιδική κακοποίηση (Φωτογραφία αρχείου) iStock

Ακόμη μία κακοποίηση ανηλίκων ήρθε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο.

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία μία 50χρονη γυναίκα από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών Ζακύνθου, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Ζακύνθου η οποία φέρεται να κακοποιούσε επί σειρά ετών τα θετά της παιδιά, 12 ετών το αγοράκι και 9 ετών το κοριτσάκι.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν το 12χρονο αγοράκι έτρεξε στο σπίτι μίας γειτόνισσας και ζήτησε βοήθεια γιατί τα χτυπούσε όπως είπε η θετή τους μητέρα, η οποία μάλιστα πριν περίπου 10 ημέρες είχε χάσει τον σύζυγό της, σύμφωνα με πληροφορίες, από αυτοχειρία.

Τα παιδιά είχαν υιοθετηθεί από το ζευγάρι πριν από τρία χρόνια και επί σειρά ετών δέχονταν βίαιη συμπεριφορά από την γυναίκα που τα μεγάλωνε όπως υποστήριξε το ανήλικο αγοράκι.

Η γειτόνισσα ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και από εκεί ενημερώθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, άντρες του οποίου προχώρησαν στην σύλληψης της 50χρονης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τα δύο παιδάκια έχουν μεταφερθεί προσωρινά στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ζακύνθου για εξετάσεις και προστατευτική φύλαξη, μέχρι να αποφασιστεί μία πιο μόνιμη στέγη γι’ αυτά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα