Ζεφύρι: Στη φυλακή ο παιδόφιλος που κακοποίησε σεξουαλικά 13χρονο με αυτισμό

Διαβάζεται σε 1'
Κακοποιήση ανηλίκου
Κακοποιήση ανηλίκου (φωτογραφία αρχείου) Getty Images/iStockphoto

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε ο 42χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό ενός 13χρονου αγοριού στο Ζεφύρι.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 42χρονος, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 13χρονου αγοριού στο Ζεφύρι.

Ο κατηγορούμενος για το κακούργημα της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη, κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, προσωρινά κρατούμενος. Είχε προηγηθεί η απολογία του, στην οποία -κατά πληροφορίες- αρνήθηκε τα όσα του έχουν αποδοθεί.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν για τη σύλληψη του κατηγορούμενου μετά την καταγγελία που υπέβαλε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων η μητέρα του 13χρονου αγοριού, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Όπως έγινε γνωστό, στην καταγγελία αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι ο γιος της με ποσοστό αναπηρίας 86%, τής εκμυστηρεύθηκε πως ο κατηγορούμενος γνωρίζοντας ότι ο γιος της έχει εμμονή με τα πατίνια, με το πρόσχημα να του δώσει ένα, τον οδήγησε στην οικία του στην περιοχή του Ζεφυρίου και ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα