ΕΜΥ

Η ΕΜΥ ή αλλιώς Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είναι επίσημος φορέας για την συλλογή μετεωρολογικών πληροφοριών για την ενημέρωση του κοινού για τον καιρό και τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Η ΕΜΥ έχει διευθυντή τον Θοδωρή Κολύδα, τις προβλέψεις του οποίου βρίσκεται καθημερινά στο news247.gr

Στιγμιότυπο από την παραλία του Καλού Νερού στη Πελοπόννησο. (Κυριακή 13 Αυγούστου 2017) (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και μελτέμια έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο από την Πέμπτη

Περιορίζεται η αστάθεια στα ηπειρωτικά και οι θερμοκρασίες επιστρέφουν στα κανονικά επίπεδα. Μελτέμια έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλός καιρός

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο - Εξασθενημένοι άνεμοι στα πελάγη

Πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο, ενώ ξεκινά αστάθεια από την Κυριακή στα ηπειρωτικά. Εξασθενημένοι άνεμοι στα πελάγη και κανονικές θερμοκρασίες από βδομάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Παραλία το καλοκαίρι.

Καιρός: Σε κανονικά επίπεδα για την εποχή η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα

Η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα και αναμένεται να φτάσει περί τους 35 με 36 βαθμούς στα ηπειρωτικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαίρι στην Αθήνα

Καιρός: Σε κανονικά επίπεδα για την εποχή η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα

Η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα και αναμένεται να φτάσει περί τους 35 με 36 βαθμούς στα ηπειρωτικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Γυναίκα κάνει ηλιοθεραπεία σε παραλία του Παλαιού Φαλήρου

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και αστάθεια κυρίως στα βορειοανατολικά

Δεν θα ξεπεράσει η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά τους 34 με 35 και στις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Παραλία της Αρβανιτιάς

Καιρός: Υποχωρεί ο καύσωνας το Σαββατοκύριακο - Επιστρέφουμε σε κανονικές θερμοκρασίες

Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα περί τους 35 με 36 βαθμούς στα ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Στιγμιότυπo από το κέντρο της Αθήνας

Καύσωνας: Έως 40 βαθμούς ο υδράργυρος την Παρασκευή

Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία στα δυτικά και βόρεια και έως 40 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά . Στο Αιγαίο 36 με 38 βαθμούς στη Κρήτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κόσμος στην παραλία του Αλίμου (Φωτογραφία αρχείου)

Έκτακτο δελτίο καιρού: Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 41 βαθμούς

Από την Πέμπτη έως και την Κυριακή η χώρα θα βρίσκεται σε κλοιό καύσωνα με το θερμόμετρο να κυμαίνεται απο 38 έως 41 βαθμούς ενώ σε κάποιες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι υψηλότερη.

Καιρός

Καιρός: Αστάθεια στα ηπειρωτικά - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Θα διατηρηθεί η αστάθεια στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Έντονη αστάθεια

Καιρός: Υποχωρεί η αστάθεια

Θα διατηρηθεί τοπικά σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.