ΕΜΥ

Η ΕΜΥ ή αλλιώς Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είναι επίσημος φορέας για την συλλογή μετεωρολογικών πληροφοριών για την ενημέρωση του κοινού για τον καιρό και τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Η ΕΜΥ έχει διευθυντή τον Θοδωρή Κολύδα, τις προβλέψεις του οποίου βρίσκεται καθημερινά στο news247.gr

Καλοκαιρινή μπόρα στην Αθήνα

Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Κορύφωση ισχυρών φαινομένων την Κυριακή

Σε ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και άστατος καιρός στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια

Κανονικές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές με μέγιστη τιμή τους 34 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή. Έως τα 6 μποφόρ οι βόρειοι άνεμοι στο Νότιο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός σε παραλία

Καιρός: Αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια το επόμενο τριήμερο

Αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με αστάθεια στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια έως την Κυριακή. Εξασθενεί το μελτέμι. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κύματα

Καιρός: Διατηρείται το μελτέμι έως την Πέμπτη - Καλές θερμοκρασίες για την εποχή

Σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές με αστάθεια στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια έως την Κυριακή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα στον ουρανό

Καιρός: Θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς και άνεμοι έως 7 μποφόρ την Τετάρτη

Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανή αστάθεια στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Μελτέμι

Καιρός: Εξασθενεί το μελτέμι το Σαββατοκύριακο - Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Διατηρείται το μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ έως την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο εξασθενεί. Πιο ζεστός ο καιρός στα δυτικά και βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Στιγμιότυπο από την Πλατεία Συντάγματος εν μέσω του καύσωνα

Καύσωνας: "Καμίνι" η χώρα το επόμενο τριήμερο - Σε ποιες περιοχές θα φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου

Έως και τους 42 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, ενώ μεγάλη θα είναι η διάρκεια της ζέστης. Η ανάλυση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται τριήμερος καύσωνας με 40άρια - Πού και πότε θα χτυπήσει "κόκκινο" ο υδράργυρος

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται τριήμερος καύσωνας με 40άρια - Πού και πότε θα χτυπήσει "κόκκινο" ο υδράργυρος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Έως τους 42 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος. Πού και πότε θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες. 

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, υποχωρεί το μελτέμι - Έως τους 38 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, υποχωρεί το μελτέμι - Έως τους 38 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Πρόσκαιρη άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο και πτώση από Δευτέρα. Βοριάδες 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι Παρασκευή - Αισθητή πτώση το Σαββατοκύριακο

Υψηλές θα είναι οι θερμοκρασίες μέχρι την Παρασκευή, ενώ από το Σαββατοκύριακο ανμένεται πτώση. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες (φωτό αρχείου)

Καιρός: Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες, διατηρείται το μελτέμι την Τρίτη

Η θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά με τον υδράργυρο στους 36 με 38 βαθμούς. Διατήρηση μελτεμιού έως 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας - Ενισχύεται το μελτέμι την Κυριακή

Διατηρείται η θερμοκρασία σε υψηλές για την εποχή τιμές. Το μελτέμι στα 5 με 6 και κατά περιόδους στα 6 με 7 μποφόρ και την Κυριακή τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμι στο Αιγαίο

Διατηρείται το μελτέμι στο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ, ενισχυόμενο πρόσκαιρα την Κυριακή στα 7 με 8. Αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια και η θερμοκρασία έως 38 βαθμούς. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια στα ηπειρωτικά με τοπικά έντονα φαινόμενα

Επικράτηση βορείων ανέμων 5 με 6 μποφόρ που αργότερα θα ενισχυθούν και θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια μέχρι τη Δευτέρα - Άνοδος της θερμοκρασίας από Τρίτη

Έως την ερχόμενη Δευτέρα διατήρηση της αστάθειας. Μικρή ενίσχυση βοριάδων στο Αιγαίο το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες

Επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια - Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή

Τυπικά καλοκαιρινός καιρός με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και διατήρηση της αστάθειας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια στα ηπειρωτικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα

Κακοκαιρία Genesis: Υποχωρεί η αστάθεια και ανεβαίνει η θερμοκρασία

Υποχωρεί η αστάθεια στα ηπειρωτικά και βαθμιαία ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Έως 7 μποφόρ από την Πέμπη οι άνεμοι. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία

Κακοκαιρία GENESIS: Η ανάλυση του φαινομένου - Αναλυτικά πού θα χτυπήσει

Η κακοκαιρία GENESIS αναμένεται να "χτυπήσει" τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα από σήμερα Πέμπτη έως και το βράδυ του Σαββάτου με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.