Αυτή είναι η οικιακή συσκευή που αυξάνει τα κόστη ρεύματος και ο πιο έξυπνος τρόπος να «γλιτώσεις»

Αυτή είναι η οικιακή συσκευή που αυξάνει τα κόστη ρεύματος και ο πιο έξυπνος τρόπος να «γλιτώσεις»

Με περίπου 4 κιλοβατώρες την ώρα, ο θερμοσίφωνας κατακτά την πρώτη θέση ανάμεσα στις πιο ενεργοβόρες οικιακές συσκευές, φουσκώνοντας κάθε λογαριασμό με πολλά επιπλέον ευρώ. Μη φοβάσαι όμως, γιατί βρήκαμε την πιο έξυπνη λύση.

Ένα ζεστό μπάνιο μετά τη δουλειά, κάποτε ήταν μια μικρή πολυτέλεια που οι περισσότεροι μπορούσαμε να απολαύσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Πλέον, βέβαια, ανάβοντας τον θερμοσίφωνα έστω και για μισή ώρα κάθε μέρα, κινδυνεύουμε να πληρώσουμε κάτι παραπάνω από 50 ευρώ μόνο στον λογαριασμό εκείνου του μήνα. Και αν συνυπολογιστεί το κόστος του νερού, η άλλοτε… μικρή πολυτέλεια αποκτά νέες διαστάσεις.

Πώς θα μειώσω τα κόστη λειτουργίας του θερμοσίφωνα;

Κι ενώ θα μπορούσαμε να προτείνουμε «εκπτώσεις» στη χαλαρωτική αλλά και απαραίτητη αυτή συνήθεια, υπάρχει μια πολύ πιο smart λύση για να απολαύσεις όσα ζεστά μπάνια θες, χωρίς να φουσκώσεις τον λογαριασμό του ρεύματος. Γιατί έχει φροντίσει για σένα η Volton, μέσα από το νέο της πρόγραμμα Volton Energy Control, με το οποίο καταφέρνει να συνδυάζει το μειωμένο κόστος με την εξοικονόμηση ενέργειας και με κάθε νέα σύνδεση, σου δίνει δώρο μια συσκευή smart home για τον έλεγχο του θερμοσίφωνα.

Τι είναι αυτή η συσκευή;

Πρόκειται για ένα προϊόν ψηφιακής τεχνολογίας που σου επιτρέπει να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς τον θερμοσίφωνα από όπου και αν βρίσκεσαι. Πώς; Εύκολα! Γιατί η διαχείριση της γίνεται, τόσο τοπικά, πατώντας το κουμπί που είναι τοποθετημένο πάνω στη συσκευή αλλά και απομακρυσμένα, καθώς είναι συνδεδεμένη με ένα σύγχρονο app, με το οποίο μπορείς να ρυθμίζεις τη λειτουργία του θερμοσίφωνα, μέσα από την οθόνη του κινητού, του tablet ή του υπολογιστή σου. Επιπλέον, η συσκευή συνοδεύεται από ένα ρελέ ασφαλείας, το οποίο τοποθετείται μαζί της στον ηλεκτρολογικό πίνακα.


Πώς γίνεται η ενεργοποίηση;

Απλά και με λίγα βήματα! Αρχικά, πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου και να κάνεις εγγραφή, ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται στο manual που έρχεται μαζί με τη συσκευή.

Και το καλύτερο; Η Volton σου παρέχει δωρεάν την εγκατάσταση της συσκευής, αναλαμβάνοντας την εύρεση του ηλεκτρολόγου, το κλείσιμο του ραντεβού καθώς και όλο το κόστος της διαδικασίας. Αφού πρώτα σε καλέσει για να σε καλωσορίσει στην «οικογένεια» των πελατών της και για να πραγματοποιήσει μια τυπική ταυτοποίηση στοιχείων, θα σε ρωτήσει για τη διαθεσιμότητα σου και στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με Τεχνικό Συνεργάτη, ώστε εντός 7 ημερών να προγραμματίσει το ραντεβού, με όλα τα έξοδα καλυμμένα.

Έτσι πολύ εύκολα, μπορούμε όλοι να μειώσουμε έως και 40% την ετήσια κατανάλωση ρεύματος από τη χρήση του θερμοσίφωνα, αποφεύγοντας τις υπερχρεώσεις! Με μια μικρή και απλή αλλαγή στην καθημερινότητα μας, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Και όλα μέσω του προγράμματος Volton Energy Control!

Τι άλλο μας προσφέρει η Volton μέσα από το νέο πρόγραμμα;

Το καινοτόμο πρόγραμμα Volton Energy Control έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία κάνουν τη διαφορά. Αφενός, η τιμή που έχει διαμορφωθεί στα 0,099 ευρώ για το μήνα Μάιο, περιλαμβάνει μια πολύ μεγάλη έκπτωση συνέπειας, η οποία ανέρχεται στο 25% για την εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμού. Για να καταλάβετε πόσο ανταγωνιστική είναι αυτή η τιμή, δεν έχουμε ξαναδεί μετά το καλοκαίρι του 2022 μικρότερη τιμή από 0,10 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Αφετέρου, ο καταναλωτής επωφελείται και από την κρατική επιδότηση, άρα θα πληρώνει ένα αισθητά χαμηλότερο τελικό ποσό.


Το Volton Energy Control, το οποίο θεωρείται το ανταγωνιστικότερο της αγοράς, αφορά εκτός από ιδιώτες, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις με ισχύ ενέργειας ως 25 kVΑ. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι αφορά όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να δουν σημαντική μείωση στα έξοδα της επιχείρησης τους, επιλέγοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Λειτουργώντας πάντοτε με διαφάνεια, η Volton στέκεται υπεύθυνα και με ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας και μας παρέχει έμπρακτα και δωρεάν, λύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας, μέσα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, χωρίς να σταματά ποτέ να μιλάει τη γλώσσα μας. Γιατί η εξοικονόμηση ενέργειας διαδραματίζει καίριο ρόλο όχι μόνο στην τσέπη μας αλλά και για το ίδιο το περιβάλλον.

Μάθετε ακόμα περισσότερα για τα οφέλη του Volton Energy Control και τις «έξυπνες» λύσεις ενέργειας της Volton μπαίνοντας στο site της εταιρίας, μέσα από ένα κατάστημα Volton ή καλώντας στο 11300.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα