Εντόπισαν πολυβόλα από ΗΠΑ στον Ελ. Βενιζέλο

Εντόπισαν πολυβόλα από ΗΠΑ στον Ελ. Βενιζέλο
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. EUROKINISSI

Ύποπτο φορτίο από τις ΗΠΑ εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Στο στόχαστρο πρόσωπα που εμφανίζονται ως παραλήπτες

Πολυβόλα βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ήδη επικρατεί αναστάτωση στα κεντρικά γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από την ανεύρεση του οπλοστασίου στο Αεροδρόμιο που προέρχονταν από τις ΗΠΑ.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε χάρτινα κιβώτια διάφορα τμήματα υποπολυβόλων και πιστολιών 9mm, τα οποία θα έμπαιναν στη χώρα μας παράνομα με εμπορική πτήση. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν με απόλυτη μυστικότητα την πιθανότητα να εμπλέκονται στην εισαγωγή όπλων ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Το Βήμα της Κυριακής”.

Ήδη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει άτομα από την Ελλάδα, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται σε 2 γυναίκες που εμφανίζονται ως παραλήπτες.

Το φορτίο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο της Cargo που μόλις είχε αφιχθεί στο Αεροδρόμιο προερχόμενη από τις ΗΠΑ. Ως αποστολέας του δέματος εμφανίζεται μία αμερικανική εταιρία και παραλήπτες 2 γυναίκες που διαμένουν στη Γλυφάδα και Καλλιθέα αντίστοιχα.

Αμέσως κλήθηκαν επιτόπου να ελέγξουν τα δέματα οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με κλείστρα, κάννες, και σειρά άλλων υποπολυβόλων.

Ανησυχία εκφράζουν πλέον μέλη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα