Επεισοδιακή παρέλαση και στην Ξάνθη

Επεισοδιακή παρέλαση και στην Ξάνθη

Ένταση επικράτησε στην Ξάνθη. Αρκετοί μαθητές ενσωματώθηκαν με τους διαδηλωτές βγαίνοντας από την παρέλαση. Πλήθος κόσμου πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας (Vids)

Επεισοδιακή τροπή πήρε η παρέλαση στην Ξάνθη, όταν πλήθος πολιτών πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας στο χώρο της παρέλασης.

Νωρίτερα είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους διαδηλωτές και ομάδες της αστυνομίας, καθώς οι τελευταίοι δεν επέτρεψαν στο πλήθος να πραγματοποιήσει πορεία πριν από την έναρξη της παρέλασης.

Το πλήθος εξαγριώθηκε και προσπάθησε να διακόψει την παρέλαση, ώστε να πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας ωστόσο αυτό, όπως σημειώνει το thrakitoday.com, δεν κατέστη εφικτό.

Ενώ η παρέλαση βρισκόταν σε εξέλιξη, μερίδα μαθητών από τρία λύκεια της πόλης ενσωματώθηκαν στο πλήθος των διαδηλωτών βγαίνοντας από την παρέλαση.

Μόλις ολοκληρώθηκε και η στρατιωτική παρέλαση οι διαδηλωτές μπήκαν στον χώρο της παρέλασης πραγματοποιώντας πορεία και αναγκάζοντας τους επισήμους να τραπούν σε φυγή.

Η πορεία συνεχίστηκε μέχρι το κέντρο της πόλης, με τους παρευρισκόμενους να ενσωματώνονται σύσσωμοι στον κορμό της πορείας, χειροκροτώντας τους διαδηλωτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πορεία στην παρέλαση στην Ξάνθη

SHARE:

24Media Network