"Επίθεση" Καπερνάρου κατά των επικριτών του για το θέμα του Πόθεν Έσχες

Συζήτηση επικαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013. Το στιγμιότυπο από τη συζήτηση της ερώτησης του Βουλευτή Β΄ Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασιλείου Καπερνάρου και την απάντηση του υφυπουγού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδας για έκδοση εγκυκλίου από το Υπουργείο.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση επικαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013. Το στιγμιότυπο από τη συζήτηση της ερώτησης του Βουλευτή Β΄ Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασιλείου Καπερνάρου και την απάντηση του υφυπουγού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδας για έκδοση εγκυκλίου από το Υπουργείο. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Δριμεία φραστική επίθεση κατά των κατηγόρων του, με αφορμή το πόρισμα των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, αναφερόμενος στο θέμα του «Πόθεν Έσχες» του

«Το γεγονός ότι τα γνωστά παπαγαλάκια εξακολουθούν την στρέβλωση της αλήθειας, χωρίς κανένα σεβασμό στους αναγνώστες τους, προκειμένου να δικαιολογούν την μπρούμυτα δημοσιογραφική τους θέση με υποχρεώνει να γνωστοποιήσω και να δηλώσω υπεύθυνα ότι οι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο, σε σχέση με την δήλωσή μου περί Πόθεν Έσχες. Βρήκαν αυτήν, με βάση τα στοιχεία που έστειλε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το ΣΔΟΕ, απολύτως αληθή» δήλωσε ο κ.Καπερνάρος.

Τέλος, ο κ.Καπερνάρος πρόσθεσε πως «προτείνω και προειδοποιώ αντί να γίνονται γελοίες διαρροές, να περιοριστούμε στις επίσημες εκτιμήσεις των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών».

SHARE:

24Media Network