Αυτή είναι η νεότερη (και ακριβότερη) έπαυλη ξενοδοχείου στην Ελλάδα

Αυτή είναι η νεότερη (και ακριβότερη) έπαυλη ξενοδοχείου στην Ελλάδα

Το Villa 20 άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Απριλίου και με την τιμή εβδομαδιαίας διαμονής αγοράζεις σπίτι(α) στην Ελλάδα (φωτογραφίες)

Μην το ψάξετε στο booking.com ή για κριτικές στο tripadvisor.com. Δεν έχει να κάνει ότι είναι πολύ νέο, άνοιξε στις αρχές Απριλίου, αλλά ότι δεν απευθύνεται στα κοινά που ψάχνουν σε αυτές τις σελίδες για το ξενοδοχείο που θα περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης.

Ο λόγος για το Villa 20, την έπαυλη που άνοιξε μέσα στο Amanzoe στο Πόρτο Χέλι στην Πελοπόννησο και λόγω μεγέθους θεωρείται σαν ένα ξενοδοχείο μέσα στο ξενοδοχείο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έπαυλη που έχει στο χαρτοφυλάκιο της η Aman Resorts, που αποτελεί την αλυσίδα που επιλέγουν οι περισσότεροι σύγχρονοι κροίσοι για να χαλαρώσουν. Απλώνονται σε τέσσερα στρέμματα και έχει κατασκευαστεί σε έξι επίπεδα με εννέα υπνοδωμάτια, τέσσερις τραπεζαρίες και επτά πισίνες από τις οποίες η μεγαλύτερη είναι 30 μέτρων και η δεύτερη πιο μεγάλη 20 μέτρων.

Οι επισκέπτες του έχουν στην διάθεση τους 10 άτομα προσωπικό καθώς και μία καμπάνα στην παραλία του ξενοδοχείου. Είναι τοποθετημένο στην κορυφή του λόφου με θέα στο Αιγαίο και η μετακίνηση στην παραλία γίνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά με αυτοκίνητο. Μεταξύ των άλλων διαθέτει σπα με χαμάμ, εξοπλισμό pilates, στούντιο γιόγκα, πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο, βιβλιοθήκη κ.α.

Όσο για την τιμή αυτή ανέρχεται σε 129,290 δολάρια την εβδομάδα. Καλή διαμονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι αυτό το ακριβότερο σπίτι που έχει κρεμάσει πωλητήριο στην Ελλάδα;

 

Φωτογραφίες: Studiopaterakis.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα