“Ανάσα” στο πορτοφόλι των καταναλωτών προσφέρει η online σύγκριση τιμών

“Ανάσα” στο πορτοφόλι των καταναλωτών προσφέρει η online σύγκριση τιμών

Μείωση των εξόδων τους έως και 40% μπορούν να δουν άμεσα οι οδηγοί συγκρίνοντας online τιμές και καλύψεις για ασφάλεια αυτοκινήτου.

Οι τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες αυξάνονται συνεχώς, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να δυσκολεύονται όλο και περισσότερο με τα πάγια έξοδα. Με καθημερινή αξιοποίηση της τεχνολογίας και με έξυπνους τρόπους εξοικονόμησης, οι καταναλωτές μπορούν να γλιτώσουν χρήματα χωρίς άγχος από την άνεση του καναπέ τους.

Παράδειγμα εύκολης εξοικονόμησης χρημάτων, αποτελεί η ασφάλεια αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα μπορείς να έχεις μπροστά στην οθόνη σου, όλα τα πακέτα της ασφαλιστικής αγοράς και να αγοράσεις αυτό που σε συμφέρει πραγματικά. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η εξοικονόμηση που μπορεί να φτάσει μέχρι και 40% ετησίως από τη σύγκριση τιμών online.

Η Σύγκριση σημαίνει Εξοικονόμηση

Για να βρει ένας οδηγός την ασφάλεια αυτοκινήτου που τον συμφέρει πραγματικά, δεν αρκεί να έχει μπροστά του απλά όλα τα πακέτα της αγοράς. Επειδή οι τιμές των ασφαλίστρων αλλάζουν συχνά, ο μοναδικός εύκολος και γρήγορος τρόπος για έναν οδηγό να βρει το πακέτο και τις καλύψεις που του ταιριάζουν, στη χαμηλότερη τιμή είναι μέσα από τη σύγκριση.

Μείωση των Εξόδων έως 40%

Μείωση των εξόδων τους έως και 40% μπορούν να δουν άμεσα οι οδηγοί μόνο με ένα κλικ στην οnline πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων για ασφάλεια αυτοκινήτου Pricefox.gr. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί ώστε να είναι απόλυτα εύχρηστη ακόμη και για χρήστες μη εξοικειωμένους με την τεχνολογία. Άλλωστε τα βήματα είναι τόσο απλά που μόλις σε 30’’ ο καταναλωτής συγκρίνει πάνω από 40 πακέτα και καλύψεις της αγοράς ενώ μάλιστα μπορεί να αγοράσει την ασφάλειά του μέσα σε 2’.

Παραδείγματα Μέγιστης Εξοικονόμησης Χρημάτων

Λόγω Διάρκειας

Για παράδειγμα μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου online μπορεί να είναι έως και 80€ φθηνότερη αντί για 4 τρίμηνες με την εξοικονόμηση να φτάνει έως 40% ετησίως.

Λόγω Προσεκτικής Οδήγησης

Οι διαφορές στις τιμές για το ίδιο όχημα μπορεί να φτάσουν έως και 20% ανάμεσα σε έναν οδηγό με καθαρό ιστορικό ζημιών και έναν που έχει εμπλακεί σε ατυχήματα. Συγκεκριμένα για το ίδιο ακριβώς πακέτο ένας οδηγός στην Αττική με καθαρό ιστορικό ζημιών θα πληρώσει από 200€ έως 280€ σε αντίθεση με έναν οδηγό που έχει εμπλακεί σε ατυχήματα θα πληρώσει από 236€ έως 343€.

Λόγω Γεωγραφικής Περιοχής

Για ένα επαγγελματικό όχημα στην Αττική ένας οδηγός θα πληρώσει για την ασφάλεια επαγγελματικού οχήματός του από 160€ έως 263€ ετησίως ενώ για το ίδιο όχημα στη Χίο θα πληρώσει από 111€ έως 180€ ετησίως. Ακόμη λοιπόν και εντός της ίδιας περιοχής παρατηρούνται μεγάλες διακυμάνσεις στα ασφάλιστρα για το ίδιο όχημα και οδηγό καθώς η κάθε ασφαλιστική αξιολογεί διαφορετικά τους κινδύνους.

Ασφάλεια για Κάθε Όχημα στην Καλύτερη Τιμή

Η ελληνική startup που καινοτομεί ένα χρόνο τώρα στην ασφαλιστική αγορά, φέρνει διαρκώς νέες λύσεις για τους οδηγούς οι οποίοι μπορούν εκτός από τα Ι.Χ τους να βρουν online εύκολα και γρήγορα, ασφάλεια αγροτικού και ασφάλεια φορτηγού ιδιωτικής χρήσης στην καλύτερη τιμή της αγοράς:

● Ασφάλεια αυτοκινήτου από 5€/μήνα

● Ασφάλεια αγροτικού από 5.5€/μήνα

● Ασφάλεια φορτηγού από 9€/μήνα

Δώσε προσοχή στις κατηγορίες που έχουν εκπτώσεις

Κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν χαμηλότερες τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου σε συγκεκριμένα επαγγέλματα, όπως δημόσιοι υπάλληλοι και στρατιωτικοί με το ποσοστό να φτάνει έως 10%. Κάποιες ασφαλιστικές προσφέρουν ειδικές τιμές σε ανέργους σε όλα τα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου. Άλλες εταιρείες δίνουν δωρεάν ανανέωση του συμβολαίου σε περίπτωση που ένας οδηγός μείνει χωρίς δουλειά.

Ένα τελευταίο Pro Tip για τους οδηγούς

Επειδή συχνά οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν κι άλλες έκτακτες προσφορές μπαίνοντας στην πλατφόρμα του Pricefox.gr και αφήνοντας το email του, ο καταναλωτής ενημερώνεται άμεσα με όλα τα νέα και τις προσφορές γύρω από την ασφάλεια αυτοκινήτου!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα