Anytime: Η πρόταση της για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Anytime: Η πρόταση της για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία συμμόρφωσης των οδηγών με ανασφάλιστα οχήματα το News 24/7 συνομιλεί με τον Κώστα Κατσιμπόκη, Direct Business Assistant Manager της Anytime Online

H online ασφάλιση έχει αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά κυρίως σε ότι αφορά την ασφάλιση αυτοκινήτου. Πρωτοπόρος στον συγκεκριμένο χώρο για την ελληνική αγορά η Anytime με την σφραγίδα της Interamerican.

Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από την εποχή που η Anytime δραστηριοποιούταν πρώτη στον χώρο της direct ασφάλισης. Σήμερα ποιο είναι το ποσοστό των ασφαλισμένων που επιλέγουν την direct ασφάλιση και ποιοι είναι οι πλέον δυναμικοί τομείς;

11 χρόνια μετά το πρώτο direct ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου, είμαστε περήφανοι που μετράμε 310.000 πελάτες από τους οποίους πάνω από το 80% ανανεώνει το συμβόλαιό του. Οι αριθμοί αυτοί δεν είναι μόνο απόδειξη της επιτυχίας της Anytime, αλλά και μια επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης των πελατών μας, η οποία είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων: της value-for-money πρότασής μας, της διαφάνειας και της απλότητας των διαδικασιών μας, του ποιοτικού μας service, καθώς και της εγγύησης του ονόματος της INTERAMERICAN. Για εμάς, η σχέση με τον πελάτη μας ξεκινάει με την ασφάλισή του, δεν τελειώνει εκεί, γι’ αυτό και το Contact Center μας αποτελείται από πλήρως καταρτισμένους και εκπαιδευμένους agents, διαθέσιμους 24 ώρες το 24ωρο. Επιπλέον, από την αρχή της λειτουργίας της, η Anytime εστίασε στο χτίσιμο της παρουσίας της και στα online Μέσα και ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε τα social media ως μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες της –και όχι μόνο. Όλα αυτά σημαίνουν να είμαστε “direct but not distant”, «απευθείας αλλά όχι απόμακροι», έχοντας υιοθετήσει όλα τα στοιχεία μιας προσωπικής σχέσης με τον κάθε έναν που επιλέγει την Anytime.

Anytime: Η πρόταση της για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Ποιες θεωρείτε ότι είναι οι βασικότερες καινοτομίες που εισήγαγε η Anytime στην αγορά της ασφάλισης αυτοκινήτου;

Όταν ξεκίνησε η Anytime, οι προκλήσεις ήταν πολλές και σε διαφορετικά επίπεδα. Από τη στιγμή που ζητούμε -και έχουμε κερδίσει- την εμπιστοσύνη του καταναλωτή, πρέπει να την ανταποδίδουμε κάθε στιγμή, σε κάθε διαδικασία, σε κάθε επικοινωνία. Έτσι, επενδύοντας από νωρίς σε on line τεχνολογία και επανασχεδιάζοντας τη διαδικασία ασφάλισης, ήμασταν οι πρώτοι που δώσαμε τη δυνατότητα στον πελάτη μας να μπορεί να πάρει εύκολα μια τιμή από το web site μας, με λίγες, απλές και κατανοητές ερωτήσεις και, ήδη από το 2011, να μπορεί να αγοράσει online το συμβόλαιό του και να το λάβει εκείνη τη στιγμή στο email του. Και όλα αυτά, μέσα σε λίγα λεπτά! Μιλώντας για το παρόν και το μέλλον, έχουμε ήδη λανσάρει τα προϊόντα «ασφάλισης με το χιλιόμετρο»Buy-The-Mile, τα οποία με τη χρήση της τηλεματικής τεχνολογίας δίνουν τη δυνατότητα σε οδηγούς που κάνουν λιγότερα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό τους να πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστρα. Έτσι, κάποιος που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για μικρές καθημερινές διαδρομές έχει την δυνατότητα να το ασφαλίσει με χαμηλότερη τιμή, πληρώνοντας δικαιότερα ασφάλιστρα ανάλογα με τη χρήση που κάνει. Στην Anytime σκεφτόμαστε όπως οι πελάτες μας, αφουγκραζόμαστε τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να δημιουργήσουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες που καλυτερεύουν την καθημερινότητά τους. Αυτή θεωρούμε ότι είναι και μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες μας.

Anytime: Η πρόταση της για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Σήμερα, στις 14 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για τους οδηγούς που έχουν ανασφάλιστα οχήματα να συμμορφωθούν. Ποια είναι η πρόταση της Anytime;

Κατ’ αρχήν, η ασφάλιση φυσικά! Το φαινόμενο που παρατηρούμε με τα ανασφάλιστα οχήματα δεν είναι μόνο ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά ένα ευρέως κοινωνικό πρόβλημα που αγγίζει διάφορους τομείς. Αφήνοντας στην άκρη τα πρόστιμα που θα επιβληθούν, αυτό που πρέπει να απασχολήσει όλους εκείνους που θα επιλέξουν ακόμα και τώρα να μη συμμορφωθούν με το νόμο, είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση ενός ατυχήματος. Οι συνέπειες θα είναι τεράστιες και σε αρκετές περιπτώσεις επιβαρύνουν όχι μόνο τον υπαίτιο, αλλά και την υπόλοιπη οικογένειά του.

Tο μέσο κόστος ασφάλισης ενός οχήματος είναι πλέον αρκετά προσιτό και σίγουρα μικρότερο από το πρόστιμο που θα επιβληθεί. Γνωρίζοντας στην Anytime τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, έχουμε μεριμνήσει ώστε να κάνουμε τη θέση των πελατών μας λίγο πιο εύκολη. Σε όλα μας τα προγράμματα δίνουμε την κάλυψη ζημιάς από ανασφάλιστο όχημα καθώς και τη φροντίδα ατυχήματος στο βασικό πρόγραμμα και την πλήρη Οδική Βοήθεια στα υπόλοιπα. Επιπλέον, για να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο τους πελάτες μας, υφιστάμενους και μελλοντικούς, δίνουμε τη δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων σε μηνιαίες άτοκες δόσεις, ή ακόμα και με μετρητά μέσω του website μας.

SHARE:

24Media Network