Από Δευτέρα η καταγραφή ζημιών στις επιχειρήσεις

Η επόμενη μέρα της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε τις Νοτιοδυτικές συνοικίες της  Αττικής.Καταστροφές από τα νερά σε σπίτια και καταστήματα στο Περιστέρι ,Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Η επόμενη μέρα της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε τις Νοτιοδυτικές συνοικίες της Αττικής.Καταστροφές από τα νερά σε σπίτια και καταστήματα στο Περιστέρι ,Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Πώς μπορούν οι επιχειρήσεις, να υποβάλλουν αίτηση για αποζημίωση, μετά την καταστροφική βροχόπτωση της Παρασκευής

Τις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές γνωστοποίησε ήδη η Περιφέρεια Αττικής στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Μέχρι τη Δευτέρα η Περιφέρεια αναμένεται να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό των χαρτών με τις πληγείσες από την πλημμύρα περιοχές και να συντάξει τις τεχνικές εκθέσεις που θα διαβιβασθούν στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ώστε να εκδοθεί η απόφαση οριοθέτησης των πληγεισών περιοχών εντός των οποίων θα αποζημιωθούν θεομηνιόπληκτοι.

Συγχρόνως, από τη Δευτέρα Επιτροπές της Περιφέρεια θα ξεκινήσουν τις καταγραφές των ζημιών στις επιχειρήσεις, ύστερα από αίτημα των τελευταίων.

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις αποζημίωσης στην αυτοτελή δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής ( Συγγρού 15-17, Τ.Κ. 11547, τηλ. επικοινωνίας 2132063663 και 2132063655). 

SHARE:

24Media Network