Βlack Friday 2018: Cosmote – Γερμανός ρίχνονται σήμερα στη μάχη – Οι προσφορές τους

Βlack Friday 2018: Cosmote – Γερμανός ρίχνονται σήμερα στη μάχη – Οι προσφορές τους

Με μεγάλες ευκαιρίες, κυρίως σε smartphones, από τα μεσάνυχτα έχουν ξεκινήσει τον δικό τους γύρο προσφορών για την Black Friday, Cosmote και Γερμανός. Έξτρα έκπτωση 20% σε συνεργασία με πρόγραμμα πιστωτικής κάρτας

Στον στίβο του Black Friday ρίχτηκε από τα μεσάνυχτα και ο τελευταίος μεγάλος παίκτης της ελληνικής αγοράς σε επίπεδο δικτύου. Ο λόγος για την Cosmote η οποία μέσω και των καταστημάτων Γερμανός έχει την καλύτερη κάλυψη σε επίπεδο λιανικής πανελλαδικά. Η προσμονή για τις προσφορές της Μαύρης Παρασκευής από τα site του ομίλου, και κυρίως το Germanos.gr ήταν τόσο μεγάλη κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η πρόσβαση να γίνεται περίπου μετά από ένα πεντάλεπτο, στη μία το πρωί της Τρίτης.

Από τις προσφορές που ξεχωρίζουν στα smartphones είναι το σχετικά πρόσφατο – κυκλοφόρησε το 2017 – 4G Samsung Galaxy J3, στα 99 ευρώ από 159 ευρώ. Στα tablet το MLS Stage 2018 – συσκευή 10″ διαθέσιμη αποκλειστικά από την Cosmote – πωλείται έναντι 99 ευρώ (από 169 ευρώ). Παράλληλα τα 4G Tablets SAMSUNG Galaxy Tab Α 10.1 32GB 4G και HUAWEI Media Pad Τ3 10 4G, προσφέρονται εντελώς δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE και φθηνότερα 20% στο πάγιο των προγραμμάτων.

20% Επιστροφή της Eurobank

Στα δυνατά χαρτιά των προσφορών της Cosmote και Γερμανός για την Black Friday είναι και η δυνατότητα επιστροφής 20% για όλες τις αγορές άνω των 199 ευρώ αν οι αγορές γίνουν με κάρτες της Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή. Έτσι για παράδειγμα το Laptop HP 250 3VK54EA, με επεξεργαστή Intel core i3 και σκληρό δίσκο 1ΤΒ, από 449 ευρώ, πάει στα 329 ευρώ ενώ υπάρχει και επιπλέον όφελος “Επιστροφή” 65,80 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα