Δομαζάκης για Creta Farms: Θέμα λίγων ημερών η κατάρρευση

Δομαζάκης για Creta Farms: Θέμα λίγων ημερών η κατάρρευση
Κώστας Δομαζάκης, Μέτοχος της Creta Farms( EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Για τελευταία ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί κάνει λόγο ο ένας εκ των δύο βασικών μετόχων της Creta Farms, Κώστας Δομαζάκης, ο οποίος επανήλθε με νέα ανακοίνωση.

Η Creta Farms βρίσκεται στην κυριολεξία με την πλάτη στον τοίχο καθώς η κλεψύδρα αδειάζει πιο γρήγορα από ότι τα τελευταία αποθέματα της. Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες ο Διευθυντής παραγωγής της αλλαντοβιομηχανίας στο news24/7 η παραγωγή έχει πέσει κατά 60% κάτι που οδήγησε και τους 800 εργαζόμενους να προχωρήσουν και στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.

Δομαζάκης: Καθημερινά σφραγίζονται επιταγές

Σήμερα ήταν η σειρά του Κώστα Δομαζάκη να επανέλθει και με δική του ανακοίνωση να πάρει θέση. Στην ανοικτή επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “πλέον δεν υπάρχουν έσοδα, καθημερινά προστίθενται νέες υποχρεώσεις, επιταγές πολλών εκατ. ευρώ σφραγίζονται και η έκδοση μαζικά διαταγών πληρωμής είναι θέμα ολίγων ημερών για να οδηγήσουν την εταιρεία σε πλήρη κατάρρευση“.

Στα πλαίσια αυτά υπενθύμησε την πρόταση που είχε καταθέσει στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση για συμμετοχή σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σημαντικού Έλληνα επενδυτή.

Καταλήγοντας ο Κώστας Δομαζάκης αναφέρει: Επιβεβαιώνω ότι είμαστε σε θέση άμεσα να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που δεν θα διασώζει απλά την Creta Farms, αλλά θα οδηγεί σε μακροχρόνια σταθερή και ισχυρή ανάπτυξη και εξασφάλιση θέσεων εργασίας. Πιστεύω ότι τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία για την Creta Farms και οφείλουμε να μην αφήσουμε να χαθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα