Διανομή φοιτητικών ταυτοτήτων από τα καταστήματα της Vodafone

H παραγωγή των φοιτητικών ταυτοτήτων έγινε σε συνεργασία με την EBEK (Ελληνική Βιομηχανία Έξυπνων Καρτών), ύστερα από απόφαση της ΕΔΕΤ (Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας) για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές
- 01 Οκτωβρίου 2012 14:28
Από τα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδα, οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ θα μπορούν να προμηθευτούν φέτος τις φοιτητικές τους ταυτότητες.
Το κόστος διανομής των ταυτοτήτων απορροφά η Vodafone και παρέχει τη δυνατότητα στους φοιτητές να τις προμηθευτούν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ενώ παράλληλα ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό των καταστημάτων της, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών.
H παραγωγή των φοιτητικών ταυτοτήτων έγινε σε συνεργασία με την EBEK (Ελληνική Βιομηχανία Έξυπνων Καρτών), ύστερα από απόφαση της ΕΔΕΤ (Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας) για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ