Δήλωσε συμμετοχή για το CEO Challenge 2019 της P&G

Δήλωσε συμμετοχή για το CEO Challenge 2019 της P&G

Οι Έλληνες φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την P&G μέσα από τον διεθνή διαγωνισμό CEO Challenge όπου θα κληθούν να συναγωνιστούν με ομάδες από όλον τον κόσμο για την επίλυση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.

Είστε φοιτητές και ανυπομονείτε να δοκιμάσετε την επινοητικότητα και την κριτική σας σκέψη πέρα από τα όρια της πανεπιστημιακής κοινότητας; Τότε το CEO Challenge της P&G είναι αυτό που ψάχνατε. Ένας διαγωνισμός, που δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε για τις στρατηγικές σας ικανότητες και τις δυνατότητές σας στην επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων.

H Procter & Gamble δέχεται ήδη αιτήσεις για το Global CEO Challenge, τη δημιουργική διαδικασία μέσα από την οποία έρχεται σε επαφή με χαρισματικούς φοιτητές, σε όλον τον κόσμο. Πώς; Προσκαλώντας τους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις πραγματικών συνθηκών εργασίας επιδεικνύοντας τις επιχειρηματικές τους ικανότητες σε διάφορα ρεαλιστικά σενάρια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στοhttps://www.pg-ceochallenge.com/

ADVERTISING

«Οι φοιτητές θέλουν ευκαιρίες να αποδείξουν αυτά που έχουν μάθει, στην πράξη» λέει ο Chief Executive Officer της P&G David Taylor. «To CEO Challenge σου δίνει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα. Να εκτεθείς στο είδος της δουλειάς που θα έκανες στην P&G αναδεικνύοντας τις δικές σου ικανότητες. Αυτή λοιπόν, είναι η δική σου ευκαιρία».

Το πρώτο παγκόσμιο CEO Challenge πραγματοποιήθηκε το 2018 και είχε μεγάλη επιτυχία καθώς περισσότεροι από 23.000 φοιτητές, από 40 χώρες, δήλωσαν συμμετοχή. Τη νικήτρια ομάδα για το 2018 αποτελούσαν τρία κορίτσια από τη Σαουδική Αραβία, από τον κλάδο του Industrial Engineering. Οι τρεις φοιτήτριες συνάντησαν τον CEO της P&G, David Taylor, στο Cincinnati των ΗΠΑ, πήραν μέρος στο ετήσιο εταιρικό SIGNAL Accelerator Summit και δέχθηκαν επίσημη πρόταση να εργαστούν στην P&G.

Για το CEO Challenge 2019 που ξεκινά, θα κληθείτε να λύσετε ένα business case study της Gillette, του μεγαλύτερου brand ξυρίσματος στον κόσμο. Ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τρεις γύρους: Τοπικό, Περιφερειακό και Παγκόσμιο. Στον Τοπικό και τον Περιφερειακό γύρο, θα εργαστείτε σε πραγματικά P&G case studies και θα κληθείτε να δημιουργήσετε ένα δικό σας επιχειρηματικό σχέδιο. Στον Παγκόσμιο γύρο θα διαγωνιστείτε σε συνθήκες προσομοίωσης της εταιρίας όπου θα σας ζητηθεί να πάρετε αποφάσεις σε ρόλο CEO.

Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες:

- Μια ευκαιρία που ενδέχεται να οδηγήσει και σε μια πρόταση απασχόλησης.

- Η δυνατότητα συμμετοχής και αλληλεπίδρασης με συμμετέχοντες από διαφορετικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στο Βουκουρέστι, όπου θα πραγματοποιηθούν οι Τοπικοί Τελικοί, που θα οδηγήσουν και στον Παγκόσμιο Τελικό.

- Οι τελικοί νικητές θα προσκληθούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της P&G στο Cincinnati για να γνωρίσουν από κοντά τον CEO David Taylor και άλλα ηγετικά στελέχη της εταιρίας.

SHARE:

24Media Network