Διπλή διάκριση για το Travelgems στα Tourism Awards 2017

Διπλή διάκριση για το Travelgems στα Tourism Awards 2017

Για την καινοτομία και το concept του βραβεύτηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί ως virtual concierge

Σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας το Travelgems, απέσπασε ήδη ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο για την καινοτομία και το concept του, στα Tourism Awards 2017, αποδεικνύοντας το πρωτοποριακό επιχειρείν στο χώρο του digital travel industry.

Στο Travelgems απονεμήθηκαν τα εξής βραβεία:

ADVERTISING

GOLD Βραβείο στην κατηγορία 1.5 Καινοτόμο concept, προϊόν, μοντέλο λειτουργίας ή παροχής υπηρεσίας / Start-up.

SILVER  Βραβείο στην κατηγορία 9.8 Digital destination guides.

Τα Tourism Awards 2017 πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens, τα οποία διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant Conferences της Boussias Communications για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Τα Tourism Awards 2017 συνιστούν έναν εξαιρετικά σημαντικό θεσμό, καθώς αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις καινοτόμες πρακτικές και πρωτοβουλίες από επιχειρήσεις και φορείς του Ελληνικού Τουρισμού.

Το travelgems.com  είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία στο χώρο του digital travel industry που προσφέρει εξατομικευμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί ως virtual concierge προσφέροντας υπηρεσίες απαραίτητες για κάθε ταξιδιώτη.

Το travelgems.com αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες και την πλούσια βάση δεδομένων του - 4.000 σημείων στην Ελλάδα- προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες προτείνοντας, σχεδιάζοντας και δημιουργώντας προσαρμοσμένους ταξιδιωτικούς οδηγούς καθώς και δραστηριότητες σε 52 προορισμούς στην Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές ανάγκες του χρήστη.

Το travelgems.com αγαπά και προβάλλει τη σύγχρονη Ελλάδα και σας προσκαλεί να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία ανακάλυψης 52 προορισμών, 1.500 εστιατορίων, 1.010 beach bars & cafes, 900 παραλιών, 400 bars και 360 δραστηριοτήτων προσφέροντας περισσότερες από 4.000 προτάσεις εμπνευσμένες από 1.000 local curators.

Από το 2017 η βάση δεδομένων περιλαμβάνει και αντίστοιχες προτάσεις για την Κύπρο και την Κροατία. Επίσης μέσα στους επόμενους μήνες το Travelgems θα λανσάρει το ‘’Travelgems mobile-app’’.

SHARE:

24Media Network