Δωρεά 20 οχημάτων της Πυροσβεστικής από την Παπαστράτος

Δωρεά 20 οχημάτων της Πυροσβεστικής από την Παπαστράτος

"Να βρουν μιμητές τέτοια παραδείγματα", δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.Η δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ, αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4x4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε σήμερα, με εκπροσώπους της εταιρείας «Παπαστράτος», με αφορμή τη δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η κ. Γεροβασίλη ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της εταιρείας ώστε να καλυφθούν ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνοντας ότι στα χρόνια της κρίσης κατέστη αναγκαιότητα η σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα για κοινωφελείς σκοπούς. Εξέφρασε δε την ελπίδα, αυτό το παράδειγμα να βρει κι άλλους μιμητές.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, κ. Χρήστος Χαρπαντίδης δήλωσε: «Η Παπαστράτος ιστορικά στηρίζει έμπρακτα την ελληνική πολιτεία και κοινωνία. Όπως ακριβώς, λοιπόν, κάνουμε εδώ και 88 χρόνια, με την ίδια συνέπεια δρούμε και τώρα. Η δωρεά αυτή έχει πολύ μεγάλη σημασία, αφού στοχεύει στην ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος και τη διασφάλιση της όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερης επιχειρησιακής λειτουργίας του στο μέλλον, με καίρια αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και έκτακτων φαινομένων και διαρκή εγρήγορση».

Η δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4x4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων, τα οποία θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο Επιτελάρχης του ΠΣ Υποστράτηγος Αναστάσιος Σωτήρχος, εκ μέρους της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης» ο πρόεδρος Γιώργος Καλογερόπουλος, από την εταιρεία «Παπαστράτος» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Χρήστος Χαρπαντίδης, ο Αντιπρόεδρος Ιάκωβος Καργαρώτος και η διευθύντρια επικοινωνίας και βιωσιμότητας Χριστίνα Ακουρή.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τον κ. Χρήστο Χαρπαντίδη και τον κ. Ιάκωβο Καργαρώτο, με τους οποίους συζήτησε το ζήτημα του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων, καθώς επίσης και η συμβολή του υπουργείου στην πατάξη αυτών των φαινομένων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παπαστράτος
SHARE: