Ελληνική συμμετοχή με 17 επιχειρήσεις στην κλαδική έκθεση Food & Life στο Μόναχο

FOOD & LIFE
FOOD & LIFE FACEBOOK / @FOODLIFEMUENCHEN

Δεκαεπτά ελληνικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, στην Κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE, στο Μόναχο.

Δεκαεπτά ελληνικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, που συμμετείχε στην Κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μόναχο και το οποίο διοργάνωσε για 6η συνεχή φορά η εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με 11 τοπικές επιχειρήσεις, η Κρήτη με πέντε επιχειρήσεις και το 'Αργος με μία επιχείρηση.

Τα κύρια προϊόντα που παρουσιάσθηκαν στην έκθεση και κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού και των αγοραστών ήταν το ελαιόλαδο, οι ελιές, το μέλι, οι σάλτσες, τα chutneys και οι μαρμελάδες, ενώ δεν έλειψαν από τον πάγκο των Ελλήνων τα τυριά και το κρασί.

Επιπλέον, για την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώθηκαν κατά τη δεύτερη μέρα της έκθεσης από την Ελληνο-Βαυαρική Κοινότητα και τη διοργανώτρια εταιρία, Β2Β συναντήσεις με γερμανικές επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων, μεταξύ των οποίων εισαγωγείς, μικρές αλυσίδες και καταστήματα delicatessen.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των διοργανωτών, στην τελευταία διοργάνωση της FOOD & LIFE, πήραν μέρος 325 εκθέτες και την επισκέφθηκαν πάνω από 121.000 επισκέπτες, οι οποίοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η FOOD & LIFE, πραγματοποιείται ετησίως στο Μόναχο και έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης γευσιγνωστών της ποιοτικά υψηλής και παραδοσιακής κουζίνας, ενώ αναγνωρίζεται πλέον ως η μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση του είδους της στην περιοχή της Βαυαρίας.

Και το 2020, οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, το οποίο θα διοργανώσει για 7η φορά η εταιρία K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Η επόμενη FOOD & LIFE θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 29 Νοεμβρίου 2020.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανία
SHARE: