Emirates: Έρχονται αλλαγές το 2019 στην πτήση Αθήνα – Ντουμπάι

Emirates: Έρχονται αλλαγές το 2019 στην πτήση Αθήνα – Ντουμπάι

Η Emirates ανακοίνωσε αλλαγές στο δίκτυο της το 2019 λόγω των εργασιών στον νότιο διάδρομο τουΑεροδρομίου του Ντουμπάι αλλά και εποχική δεύτερη πτήση προς και από Αθήνα

Το Ντουμπάι, και οι πτήσεις που πραγματοποιούνται με την Emirates μέσω του αεροδρομίου του, αποτελούν τον βασικό ενδιάμεσο προορισμό που συνδέει την Ελλάδα με την Νοτιοανατολική Ασία και την Αυστραλία. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε αλλαγές στο δίκτυο της το 2019 λόγω των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στο Νότιο Διάδρομο του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι την προσεχή άνοιξη.

Λαμβανομένων υπόψη των περιορισμών γύρω από τις πτήσεις που χρησιμοποιούν έναν μόνο διάδρομο στο κόμβο μας στο Ντουμπάι, πολλές από τις πτήσεις της Emirates έχουν ακυρωθεί, επαναπρογραμματιστεί ή έχουν αλλάξει αεροσκάφος προκειμένου να μειωθεί το αντίκτυπο στους πελάτες της. Συνεπώς, 48 αεροσκάφη της Emirates θα μείνουν εκτός λειτουργίας, σημειώνοντας μείωση 25% στον συνολικό αριθμό πτήσεων που λειτουργεί η Emirates κατά τη διάρκεια των 45 ημερών που θα εκτελούνται οι εργασίες.

Στην Αθήνα με Α380 το καλοκαίρι

Σε ότι αφορά την Ελλάδα η Emirates ανακοίνωσε τη δεύτερη καθημερινή πτήση προς την Αθήνα από την 31η Μαρτίου μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2019. Η πτήση αυτή θα εξυπηρετείται από αεροσκάφος Boeing 777-300ER από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου 2019 και από την 1η μέχρι τη 26η Οκτωβρίου 2019. Τους καλοκαιρινούς μήνες από την 31η Μαΐου μέχρι και την 31η Σεπτεμβρίου 2019, η Emirates θα στείλει το αεροσκάφος Α380 για να εξυπηρετήσει την μεγάλη ζήτηση. Η δεύτερη καθημερινή πτήση της Emirates δεν θα λειτουργεί όσο ο Νότιος Διάδρομος του Διεθνούς Αεροδρομίου είναι κλειστός (16 Απριλίου – 30 Μαΐου 2019).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα