Επισκευή σχολείων στη Θεσσαλονίκη από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Επισκευή σχολείων στη Θεσσαλονίκη από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με τη δυναμική συμμετοχή του κοινού και σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, υλοποιείται για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα για τη βελτίωση σχολείων του Νομού Θεσσαλονίκης

Για δεύτερη χρονιά και με τη συνδρομή 33.000 πολιτών, υλοποιείται το πρόγραμμα "Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου!", μέσω του οποίου η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα αναλάβει την πραγματοποίηση βελτιωτικών και επισκευαστικών εργασιών σε πέντε σχολεία της Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

Το πρόγραμμα αποτελεί για την Coca-Cola Τρία Έψιλον μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας με ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία.

Μέσα από την βελτίωση του μαθησιακού περιβάλλοντος και την δημιουργία φιλικών και ασφαλών χώρων διδασκαλίας, η εταιρεία έχει την ευκαιρία να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την τοπική κοινωνία του Νομού Θεσσαλονίκης και να βρεθεί στο πλευρό εκατοντάδων μαθητών και γονέων παρέχοντας ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα τους. Όπως το 2012 έτσι και φέτος, το πρόγραμμα υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση του Νομού Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής που συντονίζει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Επιλογή μέσω ψηφοφορίας

Η επιλογή των σχολείων στα οποία θα πραγματοποιηθούν επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες και φέτος έγινε μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook (https://www.facebook.com/tosxoleiopoutheleis) και μέσα από ειδικά έντυπα ψηφοφορίας σε κεντρικά σημεία στους συμμετέχοντες Δήμους. Για μια ακόμη χρονιά, η συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία ήταν ιδιαίτερα δυναμική, καθώς έλαβαν μέρος 33.108 κάτοικοι της περιοχής αλλά και άτομα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεγάλος νικητής φέτος αναδείχθηκε το 14ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά, συγκεντρώνοντας 8.114 ψήφους, στο οποίο ξεκινούν άμεσα οι εργασίες, προκειμένου οι μαθητές του σχολείου να παραλάβουν ένα πιο όμορφο, φιλικό και ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον με τη νέα σχολική χρονιά. Επιπλέον, βελτιωτικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στα σχολεία 1o & 14ο Δημοτικά Σχολεία Εύοσμου, 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, Δημοτικό Δρυμού και 1ο & 2ο Δημοτικά Φιλύρου, που αναδείχθηκαν πρώτα σε ψήφους στους Δήμους Κορδελιού-Εύοσμου, Θεσσαλονίκης, Ωραιοκάστρου και Πυλαίας-Χορτιάτη αντίστοιχα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ουσιαστική δέσμευσή της για την αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών όπως αυτό των σχολικών κτιρίων.

Από την πρώτη κιόλας χρονιά υλοποίησης του προγράμματος το 2012, η Coca-Cola Τρία Έψιλον συνέβαλε ουσιαστικά στη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος για περισσότερους από 800 μαθητές του Νομού Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες σε τρία σχολεία των Δήμων Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Θεσσαλονίκης.

Με το πρόγραμμα αυτό, η Coca-Cola Τρία Έψιλον συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη των νέων ανθρώπων, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της χώρας, ενώ παράλληλα στηρίζει με έμπρακτο τρόπο την κοινωνία της Βορείου Ελλάδος, στην οποία διατηρεί ισχυρή και ουσιαστική παρουσία από το 1971. Ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας της Μακεδονίας όπου λειτουργεί και δραστηριοποιείται για 42 χρόνια, τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι του εργοστασίου συνεργάζονται στενά με τις τοπικές αρχές, υποστηρίζοντας τις ανάγκες του τόπου και συμμετέχοντας στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής.

Ποια είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, με περίπου 2.000 εργαζόμενους και 5 παραγωγικές μονάδες στη χώρα. Δραστηριοποιείται εδώ και 44 χρόνια στην ελληνική αγορά, όπου παράγεται το 98% των προϊόντων της. Αποτελεί μέλος του ελληνικού πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola Hellenic, ενός από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές, παγκοσμίως, προϊόντων της The Coca-Cola Company αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες και περίπου 39.000 εργαζομένους.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company, αλλά και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν την καινοτόμο σειρά χυμών Amita και Frulite, το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ, τα snacks TSAKIRIS καθώς και προϊόντα σε συνεργασία με την The Coca-Cola Company και άλλες εταιρείες, όπως είναι ο έτοιμος προς πόση καφές illy cafe, τα mixers Tuborg και Schweppes, το τσάι Nestea και τα ενεργειακά ποτά Monster.

SHARE:

24Media Network