Folli Follie: Οι εργαζόμενοι στηρίζουν την εταιρεία στα social media

Folli Follie: Οι εργαζόμενοι στηρίζουν την εταιρεία στα social media

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι εργαζόμενοι της Folli Follie από όλο τον κόσμο στέλνουν το δικό τους μήνυμα στήριξης της διοίκησης μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης

Εκατοντάδες είναι πλέον τα hashtag που έχουν κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα καθώς οι εργαζόμενοι της Folli Follie, με έναυσμα τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν τον Όμιλο, στηρίζουν με το δικό τους δημιουργικό τρόπο την εταιρεία μέσα από τα social media, με μία ισχυρή και «προσωπική» δήλωση, χρησιμοποιώντας το #thisisfollifollie.

Ξεκινώντας από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από μία σειρά καταστημάτων από ολόκληρη τη χώρα, το #thisisfollifollie φαίνεται έχε περάσει και εκτός συνόρων με αναρτήσεις μεταξύ άλλων από το Χονγκ Κόνγκ, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία και όχι μόνο όπως φαίνεται από την κεντρική φωτογραφία που είναι από την ψηλότερη κορυφή της Βόρειας Αμερικής.

Η δυναμική του #thisisfollifollie φαίνεται να κατακτά σιγά σιγά τα social media, με φωτογραφίες και βίντεο εκατοντάδων χρηστών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα συμπληρώνεται μία εβδομάδα από την έκθεση του fund QCM που αμφισβητούσε τόσο τον αριθμό των καταστημάτων της αλυσίδας όσο και τα οικονομικά μεγέθη της Folli Follie. Μετά το πρώτο ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε η εταιρεία η κατάσταση δείχνει να ομαλοποιείται τόσο μετά από την ανακοίνωση της διοίκησης όσο και της Fosun ότι θα προχωρήσουν σε αγορά ιδίων μετοχών. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι η EY θα αναλάβει να ελέγξει την ορθότητα των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα