news 24/7

FOLLI FOLLIE

Κ. Μητσοτάκης, Β. Κικίλιας και Χρ. Σταϊκούρας (Φωτογραφία αρχείου)

Δάσκαλε που δίδασκες - Οι ηχηρές προεκλογικές εξαγγελίες και η καθηλωτική πραγματικότητα

Ο Γιάννης Τριάντης γράφει για τις άφαντες προεκλογικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και για το "λειτουργικό και σφιχτό σχήμα" ανασχηματισμού, για το οποίο δεσμευόταν ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Μάκης Μπαλαούρας στο βήμα της Βουλής

Μήνυση Μπαλαούρα για την υπόθεση Folli Follie

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας υπέβαλε μήνυση για τις αναφορές προς το πρόσωπό του σε σχέση με τη Folli Follie, ενώ δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται "στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας".

Στιγμιότυπο από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Περαιτέρω εξηγήσεις για την υπόθεση της Folli Follie ζητά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

"Για ποιο λόγο 80.000 που φέρεται να διαθέτει η Folli Follie ως αντάλλαγμα για την ευνοϊκή της μεταχείριση, καταλήγουν στην εκλογική περιφέρεια του τότε προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής;"αναφέρει η ΝΔ.

Απολογίες στον ανακριτή για την υπόθεση της Folli Follie τον Σεπτέμβριο του 2020

Folli Follie: Κρασιά 60.000 ευρώ έπιναν οι Κουτσολιούτσοι στην υγειά των κορόιδων

Πώς η οικογένεια Κουτσολιούτσου απομυζούσε την Folli Follie, με την εταιρία να χαρίζει στα μέλη της μέχρι και ακίνητα. Εντοπίστηκε εντελώς παράδοξη μεταβίβαση εφαπτόμενου οικοπέδου με την οικία της οικογένειας Κουτσολιούτσου στην Κηφισιά

Ο βουλευτής Αλέκος Φλαμπουράρης

Εξώδικο Φλαμπουράρη για δημοσίευμα σχετικά με την υπόθεση Follie Follie

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί ιστοσελίδα να δηλώσει, μεταξύ άλλων, προς πάσα κατεύθυνση ότι "ουδέν στοιχείο διαθέτει που να συνδέει αποδεδειγμένα τον Αλ. Φλαμπουράρη με τον όμιλο  Folli Follie".

Ο Αλέξης Χαρίτσης

ΣΥΡΙΖΑ: "Επιθετική" γραμμή Λεγραινών με μηνύσεις και αγωγές για Folli-Follie

Όπως ο Αλ. Τσίπρας στο ζήτημα της εξοχικής κατοικίας που νοικιάζει στα Λεγραινά, έτσι και οι θιγόμενοι της υπόθεσης Folli-Follie διατίθενται να προσφύγουν σε ένδικα μέσα για να υπερασπιστούν τη θέση τους.

Απολογίες στον ανακριτή για την υπόθεση της Folli Follie

Folli Follie: Σε διαφορετικές φυλακές Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

O ιδρυτής της επιχείρησης Δημήτρης Κουτσολιούτσος μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, ενώ ο γιος του, Τζώρτζης, μετήχθη στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων. Τι είπαν στις απολογίες τους.

Κατάστημα της Nike (Φωτογραφία αρχείου)

Nike: Αλλάζουν χέρια τα καταστήματα στην Ελλάδα. Σε ποιόν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή θα περάσουν

Χάνει ένα από τα τελευταία της "ασημικά" η Folli Follie που αφορά στο δίκτυο καταστημάτων αθλητικών ειδών της Nike. Ποιος είναι ο νέος συνεργάτης του αμερικανικού κολοσσού στην Ελλάδα

Στιγμιότυπο από αίθουσα δικαστηρίου

Οι δέκα υποθέσεις που θα απασχολήσουν το νέο δικαστικό έτος

Η έναρξη του νέου δικαστικού έτους 2019-2020 σηματοδοτεί εξελίξεις σε σημαντικές υποθέσεις πολιτικού ενδιαφέροντος αλλά και σε στυγερά εγκλήματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη. Το News 24/7 παρουσιάζει τις δικογραφίες που θα απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Τα κεντρικά της Folli Follie

Folli Follie: Ο κικεώνας των ασφαλιστικών μέτρων και η προσπάθεια εξυγίανσης

Χωρίς τέλος είναι οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατά του άλλοτε κραταιού Ομίλου για το «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων του. Η βίλα στις Σπέτσες, τα Άττικα και το ελικόπτερο φαίνεται να κινητοποίησαν επενδυτές και μικροομολογιούχους σε σειρά νομικών ενεργειών

Οι 10 + 1 δικαστικές υποθέσεις του 2019

Οι 10 + 1 δικαστικές υποθέσεις του 2019

Πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, αναμένεται να απασχολήσουν τις δικαστικές αίθουσες τη νέα χρονιά. Novartis, Siemens, η φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, αλλά και οι μέρες και τα έργα του Γιάννου Παπαντωνίου και του Αρτέμη Σώρρα, είναι μερικές από τις υποθέσεις που θα συγκεντρώσουν τα βλέμματα. Το News24/7 επέλεξε τις σημαντικότερες υποθέσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τους επόμενους 12 μήνες.

Πινακίδα καταστήματος Folli Follie

Folli Follie: Δεσμεύονται και ακίνητα

Η ανεξάρτητη Αρχή αποφάσισε τη δέσμευση των ακίνητων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η διάθεσή τους. Η εισαγγελική έρευνα αυτή την ώρα βρίσκεται ένα βημα πριν την απόφαση.

Πινακίδα καταστήματος Folli Follie

Folli Follie: "Μεθοδευμένη εξαπάτηση επενδυτών"

Την εικόνα που έχει διαμορφώσει ο οικονομικός εισαγγελέας Ιω. Δραγάτσης, που χειρίζεται την έρευνα, αποτυπώνει το βούλευμα του Συμβουλείου Πλημμελειοδικών, με το οποίο δεσμεύθηκε μέρος της περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου.

Folli Follie: "Τρύπα" από εδώ έως την Κινα 1 δισ. δολ. - Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί

Folli Follie: "Τρύπα" από εδώ έως την Κινα 1 δισ. δολ. - Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί

Η ώρα του οικονομικού εισαγγελέα πλησιάζει για τη Folli Follie μετά από την προκαταρκτική έκθεση που είδε το φως και δείχνει "τρύπα" 1 δισ. ευρώ στις δραστηριότητες της στην Ασία