FOLLI FOLLIE

Πινακίδα καταστήματος Folli Follie .

Folli Follie: Εκτός πολιτικής αγωγής η ίδια η εταιρεία

Με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, δεν θα μπορέσουν να υπερασπιστούν την κατηγορία οι Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, τον κινεζικό Ομιλος Fosan και κάποιοι μικρομέτοχοι.

Πινακίδα καταστήματος Folli Follie.

Επικυρώθηκε η συμφωνία εξυγίανσης της Folli Follie

"Νίκη" για την ανεξάρτητη διοίκηση της εταιρείας, που παρά τα προσκόμματα Κουτσολιούτσων κατάφερε να σχηματίσει αποδεκτή συμφωνία με τους πιστωτές, παίρνοντας και τη "βούλα" της Δικαιοσύνης.

Πινακίδα καταστήματος Folli Follie

Folli Follie: Στο αρχείο η δικογραφία για την εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Η Οικονομική Εισαγγελία βάζει στο αρχείο τη δικογραφία για ηλεκτρονική αλληλογραφία στελεχών της Follie Folli, μέσα στην οποία γινόταν αναφορά για δωροδοκία κορυφαίων μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Folli Follie

Folli Follie: Σε δίκη ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Εξελίξεις στην υπόθεση της Folli Follie. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και Χαράλαμπος Γκότσης, θα δικαστούν κατά περίσταση για τα πλημμελήματα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος και της παράβασης καθήκοντος.

Κατάστημα Folli Follie

Μετά τη Folli - follie έρχεται νέο πλαίσιο λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου λειτουργίας  της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς συστάθηκε με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών. Από ποιους συγκροτείται.

Κ. Μητσοτάκης, Β. Κικίλιας και Χρ. Σταϊκούρας (Φωτογραφία αρχείου)

Δάσκαλε που δίδασκες - Οι ηχηρές προεκλογικές εξαγγελίες και η καθηλωτική πραγματικότητα

Ο Γιάννης Τριάντης γράφει για τις άφαντες προεκλογικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και για το "λειτουργικό και σφιχτό σχήμα" ανασχηματισμού, για το οποίο δεσμευόταν ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Μάκης Μπαλαούρας στο βήμα της Βουλής

Μήνυση Μπαλαούρα για την υπόθεση Folli Follie

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας υπέβαλε μήνυση για τις αναφορές προς το πρόσωπό του σε σχέση με τη Folli Follie, ενώ δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται "στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας".

Στιγμιότυπο από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Περαιτέρω εξηγήσεις για την υπόθεση της Folli Follie ζητά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

"Για ποιο λόγο 80.000 που φέρεται να διαθέτει η Folli Follie ως αντάλλαγμα για την ευνοϊκή της μεταχείριση, καταλήγουν στην εκλογική περιφέρεια του τότε προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής;"αναφέρει η ΝΔ.

Απολογίες στον ανακριτή για την υπόθεση της Folli Follie τον Σεπτέμβριο του 2020

Folli Follie: Κρασιά 60.000 ευρώ έπιναν οι Κουτσολιούτσοι στην υγειά των κορόιδων

Πώς η οικογένεια Κουτσολιούτσου απομυζούσε την Folli Follie, με την εταιρία να χαρίζει στα μέλη της μέχρι και ακίνητα. Εντοπίστηκε εντελώς παράδοξη μεταβίβαση εφαπτόμενου οικοπέδου με την οικία της οικογένειας Κουτσολιούτσου στην Κηφισιά

Ο βουλευτής Αλέκος Φλαμπουράρης

Εξώδικο Φλαμπουράρη για δημοσίευμα σχετικά με την υπόθεση Follie Follie

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί ιστοσελίδα να δηλώσει, μεταξύ άλλων, προς πάσα κατεύθυνση ότι "ουδέν στοιχείο διαθέτει που να συνδέει αποδεδειγμένα τον Αλ. Φλαμπουράρη με τον όμιλο  Folli Follie".

Ο Αλέξης Χαρίτσης

ΣΥΡΙΖΑ: "Επιθετική" γραμμή Λεγραινών με μηνύσεις και αγωγές για Folli-Follie

Όπως ο Αλ. Τσίπρας στο ζήτημα της εξοχικής κατοικίας που νοικιάζει στα Λεγραινά, έτσι και οι θιγόμενοι της υπόθεσης Folli-Follie διατίθενται να προσφύγουν σε ένδικα μέσα για να υπερασπιστούν τη θέση τους.

Απολογίες στον ανακριτή για την υπόθεση της Folli Follie

Folli Follie: Σε διαφορετικές φυλακές Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

O ιδρυτής της επιχείρησης Δημήτρης Κουτσολιούτσος μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, ενώ ο γιος του, Τζώρτζης, μετήχθη στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων. Τι είπαν στις απολογίες τους.