Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, το Superbrand κοινού και ειδικών

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, το Superbrand κοινού και ειδικών

Η κορυφαία τιμητική διάκριση, μεταξύ 1.500 υποψήφιων Εταιρικών Επωνυμιών, με την επιλογή του νερού Ζαγόρι ως "Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα" για το 2016

Την κορυφαία τιμητική διάκριση του Superbrand για το 2016 κατέκτησε σε μια λαμπρή τελετή που έγινε στις 20 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι.

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Νίκος Χήτος έλαβε το βραβείο, ως επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας δεκαετιών του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ στην ελληνική και όχι μόνο αγορά.

Η επιλογή του ΖΑΓΟΡΙ ως  Corporate Superbrand (Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα) για το 2016 είναι το αποτέλεσμα ψηφοφορίας τόσο από μια Κριτική Επιτροπή εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε τις εταιρείες κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης, η οποία διεξήχθη από την εταιρία Marc.

Κορυφαία μεταξύ 1.500 υποψηφίων

Είναι χαρακτηριστικό ότι από έναν αρχικό κατάλογο περίπου 1500 υποψήφιων Εταιρικών Επωνυμιών, αναδείχθηκαν 273 Εταιρικές Επωνυμίες ως κορυφαίες στην Ελλάδα που αναγνωρίζονται ως Corporate Superbrands Greece 2016.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, το Superbrand κοινού και ειδικών

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια πρωτοπόρα, ελληνική βιομηχανία, με ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. Με έδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων, δραστηριοποιείται στον τομέα της εμφιάλωσης από το 1955, ενώ ξεκίνησε την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” το 1988.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει να επενδύει με μηδενικό δανεισμό, επιδεικνύοντας έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην εθνική οικονομία. Παρόλο που η κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι πτωτική, με κύρια αιτία το υφεσιακό κλίμα τόσο της αγοράς όσο και της χώρας, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. έχει καταφέρει να καταγράψει αύξηση πωλήσεων και κερδών.

Ακολουθεί, δε, σταθερά μακροπρόθεσμη στρατηγική επενδύσεων σε υπερσύγχρονες υποδομές, εμφιαλώνοντας και διαθέτοντας στην ελληνική αγορά και σε 24 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ.

Μετάφραση της ετικέτας σε 10 γλώσσες

Η ετικέτα «Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ» έχει μεταφραστεί σε 10 γλώσσες, ενώ το προϊόν εμφιαλώνεται σε συσκευασίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε ξένης αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε χώρας.

Η εταιρεία διαθέτει δύο ιδιόκτητες πηγές φυσικού μεταλλικού νερού και δύο εργοστάσια εμφιάλωσης στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωρίων, στις περιοχές Περίβλεπτος και Κρανούλα.

Πλήρης γκάμα προϊόντων για τις καθημερινές ανάγκες

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων και συσκευασιών η οποία καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις 24 χώρες που εξάγει.

Τα προϊόντα ΖΑΓΟΡΙ που κυκλοφορούν στην εγχώρια αγορά είναι:

  • Η γυάλινη φιάλη 1L Ζαγόρι, συνδυάζει το λιτό, κομψό στυλ με το μοντέρνο σχεδιασμό και την παραδοσιακή γεύση των πηγών της περιοχής των Ζαγοροχωρίων.
  • Η φιάλη PET 1L, σε γαλάζιο διάφανο τόνο δίνει την αίσθηση μιας κρυστάλλινης premium φιάλης. Με ανάγλυφες γραμμές και κομψή ετικέτα υπογράφει τη διαύγεια που προσφέρει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι!
  • Οι δημοφιλείς φιάλες PET Ζαγόρι σε συσκευασία των 500ml, 750ml, 1,5L και 5L, με μοναδικές αρμονικές καμπύλες και ανάγλυφα χαρακτηριστικά που δίνουν τη δυνατότητα εύκολης επιλογής σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης.
  • Η Athletic φιάλη PET Ζαγόρι των 750ml, σχεδιασμένη να εφαρμόζει εύκολα στο χέρι, με κόκκινο πρακτικό καπάκι για ελεγχόμενη κατανάλωση κάθε στιγμή της ημέρας.
  • Οι κομψές φιάλες ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού, σε τόνους έντονου βαθύ μπλε, των 750ml, 330ml και 250ml, με την ιδιαίτερη sparkling γεύση Ζαγόρι.
  • Η παιδική φιάλη PET Ζαγοράκι των 330ml. Η αγαπημένη φιάλη των μικρών φίλων, με κίτρινο καπάκι και ετικέτα που φιλοξενεί δημοφιλείς ήρωες από όλο τον κόσμο.
SHARE:

24Media Network