Golden Hall: Μεγαλώνει σε χώρους μέσα στο 2019 – 500 νέες θέσεις εργασίας

Golden Hall: Μεγαλώνει σε χώρους μέσα στο 2019 – 500 νέες θέσεις εργασίας

Εν αναμονή των εξελίξεων στο Ελληνικό η Lamda Development συνεχίζει τις κινήσεις στο χώρο των εμπορικών κέντρων που είναι η βασική της δραστηριότητα

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την επέκταση του Golden Hall με στόχο την ενίσχυση του τομέα της οικογενειακής ψυχαγωγίας. Σύμφωνα με την Lamda Development η λειτουργία ενός σημαντικού τμήματος του έργου αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του 2019. Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της, η επένδυση που ανέρχεται σε 25 εκατ. ευρώ θα δημιουργήσει περισσότερες από 500 νέες θέσεις εργασίας.

H προσθήκη αυτή έρχεται σε μία ιδιαίτερα θετική περίοδο για τα εμπορικά κέντρα της Lamda (The Mall Athens, Mediterranean Cosmos, Golden Hall) καθώς ο κύκλος εργασιών στο σύνολο τους παρουσίασε αύξηση 1,1% σε σχέση με το 2018 και η μέση πληρότητα προσεγγίζει το 99% με αμείωτο το ενδιαφέρον για νέες μισθώσεις.

Ελληνικό

Στο μέτωπο του Ελληνικού η εταιρεία αναφέρει ότι έχουν εκδοθεί οι τρεις από τις τέσσερις απαιτούμενες ΚΥΑ και η ολοκλήρωση των υπόλοιπων εκρεμοτήτων προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Σε οικονομικό επίπεδο στο πρώτο εξάμηνο του 2019 ο κύκλος εργασιών των τριών εμπορικών διαμορφώθηκε σε 260 εκατ. ευρώ με τα καθαρά κέρδη στα 37,2 εκατ. ευρώ έναντι 25,1 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2018 καταγράφοντας αύξηση 48,2%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα