Hilton: Επεκτείνει την παρουσία της στην Ελούντα

Hilton: Επεκτείνει την παρουσία της στην Ελούντα
Domes Aulūs Elounda Curio Collection by Hilton

Η HIP επενδύει περισσότερα από 6,8 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του ξενοδοχείου της Domes Aulūs Elounda και το εντάσσει κάτω από το σήμα Curio της αμερικανικής αλυσίδας.

Ακόμη ένα ξενοδοχείο της Hilton αποκτά η χώρας και συγκεκριμένα η Ελούντα της Κρήτης, αφού το Domes Aulūs Elounda θα λειτουργεί κάτω από το brand Hilton Curio Collection by Hilton.

To ξενοδοχείο που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες ημέρες, μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση, διαχειρίζεται η Domes Resorts. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Hotel Investment Partners (HIP) επένδυσε περισσότερα από 6,8 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αναβαθμίσει και να μετατρέψει το ακίνητο σε ένα θέρετρο ανώτερης ποιότητας μόνο για ενήλικες.

Η ανακαίνιση αφορά στην πλήρη ανακατασκευή όλων των εστιατορίων και μπαρ, στην πλήρη ανακαίνιση 123 bungalows και στην κατασκευή 18 νέων σουιτών. Οι κοινόχρηστοι χώροι, οι χώροι καταστημάτων, η αγορά και το dinning deck θα ανακατασκευαστούν. Το γυμναστήριο επεκτείνεται και ένας νέος χώρος ευεξίας δημιουργείται. Η ανακαίνιση υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank η οποία παρείχε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση της δαπάνης.

Tο Domes Aulūs Elounda, Curio Collection by Hilton θα συμμετάσχει στο Hilton Honors, το loyalty πρόγραμμα του χαρτοφυλακίου της Hilton με 19 ξεχωριστά ξενοδοχειακά brand, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 158 εκατομμύρια μέλη. Τα μέλη που κάνουν απευθείας κράτηση θα έχουν πρόσβαση σε άμεσα οφέλη, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου τρόπου πληρωμής που τους επιτρέπει να επιλέξουν σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό πόντων και χρημάτων για κρατήσεις διαμονής, αποκλειστικές εκπτώσεις μελών,κ.α.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα