Η Coffee Island πήγε Λονδίνο

Η Coffee Island πήγε Λονδίνο

Μετά τα Flocafe μία ακόμη μεγάλη αλυσίδα, η Coffee Island δοκιμάζεται εδώ και λίγες εβδομάδες στο Λονδίνο. Ποια τα επόμενα σχέδια της

Η Coffee Island ανακοινώνει το πρώτο της καφεκοπτείο στο Λονδίνο σηματοδοτώντας τη νέα επέκταση της αλυσίδας στη διεθνή αγορά. Το νέο αυτό μεγάλο επιχειρηματικό βήμα αντιπροσωπεύει την υλοποίηση του οράματος μιας κατεξοχήν ελληνικής εταιρείας που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας και ανταγωνίζεται δυναμικά στην απαιτητική αγορά της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το νέο καφεκοπτείο στην περιοχή Covent Garden που βρίσκεται μόλις δυο λεπτά από το Leicester Square tube station, και 5 λεπτά από το Covent Garden tube station (Upper St Martin’s Ln, London WC2H 9NY). Ειδοποιός διαφορά για την αγορά του Λονδίνου είναι το «Custom Blend» της Coffee Island. Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα δημιουργίας μοναδικού blend ανάλογα με γευστικό προφίλ της επιλογής τους. Ενώ παράλληλα στο καφεκοπτείο προσφέρεται μια διευρυμένη γκάμα specialty coffee των Microfram Projects που αφορούν στη διάθεση περιορισμένων ποσοτήτων specialty καφέ (limited edition).

Σε επικοινωνία που είχε το news247 με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο ανέφερε ότι στόχος είναι η δημιουργία 2 ακόμη καταστημάτων εντός του 2017.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα