Η ΔΩΔΩΝΗ γεμίζει τον σάκο του Άγιου Βασίλη με αγάπη και τη Γεύση του Καλού

Η ΔΩΔΩΝΗ γεμίζει τον σάκο του Άγιου Βασίλη με αγάπη και τη Γεύση του Καλού

Η ΔΩΔΩΝΗ θα στείλει προϊόντα στα 250 παιδιά που φροντίζει η ΕΛΕΠΑΠ.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα έχουν ακόμη μία φορά «Τη Γεύση του Καλού», τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, καθώς η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου προσκαλεί τους καταναλωτές που τόσα χρόνια την εμπιστεύονται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό αγάπης, για καλό σκοπό, που στόχο έχει να ενισχύσει το έργο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Συγκεκριμένα, αυτές τις γιορτές το κοινό έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το ειδικά σχεδιασμένο microsite www.dodoni.eu/gemizoume-agapi, να επιλέξει το αγαπημένο του προϊόν μαζί με μία ευχή και να βοηθήσει τη ΔΩΔΩΝΗ να γεμίσει τον σάκο του Άγιου Βασίλη. Όταν ο  σάκος γεμίσει,  η ΔΩΔΩΝΗ θα στείλει προϊόντα στα 250 παιδιά που φροντίζει η ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, μαζί με τις θερμότερες ευχές όλων!

Όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια της ΔΩΔΩΝΗ μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν γιορτινά καλάθια γεμάτα με την πλούσια γεύση των αυθεντικών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ, τη Γεύση του Καλού!

ADVERTISING

Ο διαγωνισμός ισχύει έως και τις 4 Ιανουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook http://www.facebook.com/Dodoni.SA

Η ενέργεια “Mε ΔΩΔΩΝΗ γεμίζουμε αγάπη” σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την MRM//McCANN Athens για την ΔΩΔΩΝΗ.

SHARE:

24Media Network