Η Henkel Hellas σας προσκαλεί ακόμη μια φορά στο καθιερωμένο Ανοιξιάτικο Bazaar Φροντίδας και Ομορφιάς

Η Henkel Hellas σας προσκαλεί ακόμη μια φορά στο καθιερωμένο Ανοιξιάτικο Bazaar Φροντίδας και Ομορφιάς

Ελάτε να επιλέξετε από κοντά τα αγαπημένα σας προϊόντα με έκπτωση έως και 70% από τις 10 έως τις 13 Μαιου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της εταιρείας, Κύπρου 23, Μοσχάτο.

Το bazaar θα λειτουργεί από την Πέμπτη 10/5 από τις 13:00 έως τις 19:00, την Παρασκευή 11/5 και το Σάββατο 12/5 από τις 10.00 έως τις 19.00 και τη Κυριακή 13/5 από τις 10.00 έως τις 17.00.

Στο Bazaar Φροντίδας και Ομορφιάς της Henkel έχετε την ευκαιρία όπως κάθε φορά να επιλέξετε το αγαπημένο σας brand με την υπογραφή της Henkel μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης και υγιεινής (καλλυντικά προϊόντα ευρείας, επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου), καθώς και προϊόντα για τη φροντίδα του νοικοκυριού (απορρυπαντικά, καθαριστικά) και προϊόντα συγκόλλησης, διόρθωσης ή απορρόφησης υγρασίας σε τιμές που…θα σας εκπλήξουν!

ADVERTISING

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία με εκπτώσεις έως και -70% από τα κορυφαία brands, Dixan, Neomat, Persil, Bref, Color Catcher, Vapona, Syoss, Gliss, Silken Color, Supersoft, Fa, Theramed, Ariasana, Pritt, Loctite, Pattex, Schwarzkopf Professional, INDOLA.

Πληρωμές γίνονται με μετρητά, χρεωστικές & πιστωτικές κάρτες (εκτός DINERS &AMERICAN EXPRESS)

SHARE:

24Media Network