Η Hyatt ανοίγει νέο πολυτελές all-inclusive ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

Η Hyatt ανοίγει νέο πολυτελές all-inclusive ξενοδοχείο στη Χαλκιδική
Το Zoëtry Mallorca

Επεκτείνει την παρουσίαση της στη χώρα μας η Hyatt. Το Zoëtry Halkidiki βρίσκεται στην περιοχή της Σάνης και θα ανοίξει το 2024.

Με ένα νέο all-inclusive ξενοδοχείο στη Χαλκιδική επεκτείνει την παρουσία της στη χώρα μας η διεθνής αλυσίδα Hyatt Hotels. Το νέο θέρετρο θα λειτουργήσει κάτω από τη διαχείριση της εταιρείας και με το brand Zoëtry, που θα είναι και το πρώτο στη χώρα. Το ξενοδοχείο είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας της Hyatt με την AF Partners για την επέκταση της Inclusive Collection, που αποτελεί μέρος της World of Hyatt.

Το Zoëtry Halkidiki, που αναμένεται να λειτουργήσει στα μέσα του 2024, βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Σάνης και θα διαθέτει 105 δωμάτια και σουίτες. Η παραλία κάτω από το ξενοδοχείο θα προσεγγίζεται αποκλειστικά μέσω ενός πανοραμικού ανελκυστήρα. Επιπλέον θα διαθέτει spa, γυμναστήριο, πισίνα πάνω στη θάλασσα, δυο à la carte εστιατόρια γκουρμέ, ένα εστιατόριο μπουφέ, τρία μπαρ και πολλά εσωτερικά και εξωτερικά σαλόνια. Ως μέρος του concept Endless Privileges οι ένοικοι θα απολαμβάνουν εδώ ανέσεις, όπως λειτουργικά δωμάτια, ελεύθερο check-in και check-out, γκουρμέ κουζίνα, απεριόριστη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, δραστηριότητες πολιτιστικού χαρακτήρα και πολλά άλλα.

Ο διευθυντής Ανάπτυξης για την Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή της Inclusive Collection, της Hyatt Carlos Paredes σε δήλωση του τόνισε: «Καθώς η τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας επανέρχεται, παρατηρούμε αυξημένη ζήτηση για την εμπειρία που προσφέρουν τα all-inclusive resorts, τόσο από την πλευρά των επισκεπτών όσο και από αυτή των επιχειρηματιών που αντιλαμβάνονται πως αυτά που υπόσχεται η μάρκα Inclusive Collection είναι ελκυστικά».

Ο Javier Coll, πρόεδρος της Inclusive Collection, Hyatt, υπεύθυνος για τη παγκόσμια ανάπτυξη και καινοτομία του brand σε δηλώσεις του τόνισε: «Ανακοινώνουμε με μεγάλο ενθουσιασμό τα σχέδιά μας για την επέκταση της μάρκας Zoëtry Wellness & Spa Resorts με την είσοδό της στην Ελλάδα, μια αγορά ώριμη για προσωποποιημένες, all-inclusive εμπειρίες όπως αυτήν για την οποία φημίζεται το δικό μας brand».

Το Zoëtry Halkidiki αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία της Hyatt στην Ελλάδα, που αυτή τη στιγμή αποτελείται από τα Grand Hyatt Athens, Hyatt Regency Thessaloniki, AluaSoul Zakynthos, Dreams Corfu Resort & Spa και Magma Resort Santorini, μέλος του The Unbound Collection της Hyatt.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα