Η Kosmocar κλείνει τα καταστήματα Karenta και δωρίζει ασθενοφόρο

Η Kosmocar κλείνει τα καταστήματα Karenta και δωρίζει ασθενοφόρο
Αυτοκίνητα Volkswagen σε κατάστημα πώλησης ΙΧ AP

Πρωτοβουλίες ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σε αντίθεση με την ανακοίνωση που επιτρέπει στα καταστήματα εμπορίας αυτοκινήτων να παραμένουν ανοικτά, η Kosmocar κλείνει τα δικά της καταστήματα μέχρι τις 4 Απριλίου, διατηρώντας, ωστόσο, ανοικτά τα σημεία σέρβις.

Επίσης, η Kosmocar, Επίσημος Εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati στην Ελλάδα, παραχωρεί άμεσα στην πολιτεία ένα ολοκαίνουργιο, άρτια εξοπλισμένο ασθενοφόρο Volkswagen Crafter, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών υγείας.

Παράλληλα, θέτει άμεσα στη διάθεση των αλυσίδων εμπορίας τροφίμων, έναν στόλο επαγγελματικών οχημάτων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για κατ’ οίκον παραδόσεις τροφίμων και άλλων αγαθών άμεσης ανάγκης. Στόχος είναι, να αυξηθεί η συχνότητα διανομής και η εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών ή online παραγγελιών, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας να παραμείνουν στις οικείες τους.

Επιπλέον, θέτει άμεσα στη διάθεση του ΕΟΔΥ επιβατικά της αυτοκίνητα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τα κινητά συνεργεία λήψης δειγμάτων ανά την επικράτεια, τα οποία θα δημιουργηθούν τις επόμενες μέρες, με στόχο την ελαχιστοποίηση μετακινήσεων του πληθυσμού προς τις Μονάδες Υγείας.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα