Η Lidl Ηellas προστατεύει το περιβάλλον έμπρακτα

Η Lidl Ηellas προστατεύει το περιβάλλον έμπρακτα

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής της εταιρείας μας με στόχο τη βέλτιστη προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης της οικολογικής επιβάρυνσης των δραστηριοτήτων μας, αποσύραμε την πλαστική σακούλα των 0,04 λεπτών από όλα τα καταστήματά μας.

Αυτές οι σακούλες μίας χρήσης δεν καλύπτουν πλέον τα κριτήρια της περιβαλλοντικής μας πολιτικής επειδή παράγονται αποκλειστικά από πρωτογενή υλικά και επιβαρύνουν ιδιαίτερα το περιβάλλον, καθώς δεν διαλύονται εύκολα και προσθέτουν έτσι συνεχώς νέο επιβαρυντικό υλικό στο οικοσύστημα.

Ακολουθώντας πιστά την πολιτική μας αντικαθιστούμε τη σακούλα αυτή με μια νέα, η οποία αποτελείται κατά 80% από ανακυκλωμένα υλικά, είναι 100% ανακυκλώσιμη και στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν προϊόντα βάρους 10 κιλών. Είναι ανθεκτικότερη από τις κοινές πλαστικές σακούλες μιας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλαπλές φορές.

ADVERTISING

Με τη χρήση της συγκεκριμένης σακούλας οι καταναλωτές συμβάλλουν στη μείωση των απορριμμάτων αλλά και στη μείωση του CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) έως 40% σε σύγκριση με σακούλες μιας χρήσης από πρωτογενή υλικά.

Όλα τα παραπάνω διαμορφώνουν το κόστος πώλησης της στα 0,08 λεπτά, σε αντίθεση με τις κοινές φθηνότερες πλαστικές σακούλες μιας χρήσης των 0,04 λεπτών, που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Η Lidl Ηellas προστατεύει το περιβάλλον έμπρακτα

Παράλληλα οι καταναλωτές συνεχίζουν να έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται από όλα τα καταστήματα Lidl και τα άλλα τρία είδη ανακυκλώσιμης σακούλας για πολλαπλές χρήσεις (στις τιμές των 0,12, 0,69 και 0,99 λεπτών) ακριβώς όπως έπρατταν μέχρι σήμερα.

Με υπευθυνότητα στη Lidl Hellas κάνουμε μαζί με τους πελάτες μας πράξη τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο αύριο, γιατί το περιβάλλον και η ανακύκλωση είναι στο χέρι μας!

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas

SHARE: