Η Μeizu Silver Partner στο World Outdoor Gymnastics Gala.

Η Μeizu Silver Partner στο  World Outdoor Gymnastics Gala.

Η Meizu δίπλα στους Ολυμπιονίκες της Ενόργανης Γυμναστικής, της Ρυθμικής Γυμναστικής και του Τραμπολίνο.

Η Μeizu είναι περήφανος ασημένιοs χορηγός στο καινοτόμο θεσμό WOGG, World Outdoor Gymnastics Gala , που θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο-Καλλιμάρμαρο στις 07/07/2019. Η ΜEIZU στηρίζει τους Ολυμπιονίκες της Ενόργανης Γυμναστικής, της Ρυθμικής Γυμναστικής και του Τραμπολίνο όπου 20 αθλητές , εκπροσωπώντας 20 χώρες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους σε εξωτερικό χώρο και θα ανταγωνιστούν το WOGGATAR.

Το WOGGATAR αποτελεί την τέλεια ψηφιακή εκδοχή κάθε αθλητή που εκτελεί το πρόγραμμά του με άψογο τρόπο. Για πρώτη φορά παγκοσμίως οι θεατές, μέσω των κινητών τους, θα κρίνουν την εκτέλεση του προγράμματος κάθε αθλητή, που βρίσκεται αντιμέτωπος με το WOGGATAR και στη συνέχεια θα ψηφίσουν. Η κάθε ψήφος έχει συγκεκριμένη χρηματική αξία. Με βάση την ψηφοφορία του κοινού, οι αθλητές θα αμειφθούν με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό. Τα έπαθλα των αθλητών θα είναι τα υψηλότερα στην Ιστορία της Γυμναστικής. Το Γκαλά θα διαδεχθεί μια σύγχρονη δεξίωση με φιλαθλητικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την προετοιμασία των εθνικών ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

ADVERTISING

Στις 06/02/2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ‘Gold Ambassador Event’ στο Roof Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. Παρευρέθηκαν οι 8 Gold Ambassadors του WOGG Λευτέρης Πετρούνιας, Βασιλική Μιλλούση, Βλάσης Μάρας, Βαρβάρα Φίλιου, Βάλια Πλυτά, Νίκος Ηλιόπουλος, Λίλα Κασάπογλου & Απόστολος Κουταβάς, ο παρουσιαστής του WOGG και media ambassador της Μeizu κος Γιώργος Καπουτζίδης, ο συμπαρουσιαστής του WOGG, κος Δημήτρης Κυρσανίδης.

Oι 8 Gold Ambassadors και οι παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η πρώτοι που γνώρισαν τις δυνατότητες και την τεχνολογία του Μeizu M8 το οποίο από σήμερα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, καθώς και όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο WOGG θα έχουν την δυνατότητα να αποθανατίσουν τις πιο ωραίες στιγμές της διοργάνωσης μέσα από τα smartphones Meizu .

Για περισσότερες πληροφορίες

Βέργου Βικτώρια : Marketing Manager Meizu [email protected]

Aντωνιάδου Ελένη: Μanaging Derector Brainstorm [email protected]

SHARE:

24Media Network