Η πλατφόρμα που βρίσκει συνταξιδιώτη για το επόμενο ταξίδι σας

Η πλατφόρμα που βρίσκει συνταξιδιώτη για το επόμενο ταξίδι σας

Είναι πολλοί αυτοί που ταξιδεύουν μόνοι από επιλογή. Άλλοι πάλι επειδή δεν βρίσκουν την κατάλληλη παρέα. Ψάξαμε και βρήκαμε τον τρόπο, μέσω του οποίου ένας ταξιδιώτης μπορεί να βρει έναν άλλο με τα ίδια ενδιαφέροντα

Το ταξίδι δεν είναι ο προορισμός μόνο, αλλά γενικότερα η εμπειρία. Πολλοί επιθυμούν να τη βιώσουν μόνοι τους, ως μοναχικοί «τύποι». Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι, οι οποίοι εξ ανάγκης ταξιδεύουν μόνοι, επειδή είτε δεν βρίσκουν κατάλληλο συνταξιδιώτη, είτε επειδή δεν εξυπηρετούν οι συνθήκες με τις δουλειές και εν γένει με τις υποχρεώσεις, ενώ ακόμα και οι φίλοι δεν είναι πάντα διαθέσιμοι, αλλά κι αν είναι ίσως δεν έχουν πάντα και τα απαραίτητα χρήματα να διαθέσουν για ένα ταξίδι.

Ψάχνοντας, λοιπόν, στο διαδίκτυο, βρήκαμε το travelhut.gr, μια πλατφόρμα που διευκολύνει τον ταξιδιώτη στην αναζήτηση της κατάλληλης παρέας για το ταξίδι του. Οι φίλοι της περιήγησης που επιθυμούν να ταξιδέψουν για αναψυχή, μόρφωση, περιπέτεια ή άλλες δραστηριότητες, μπορούν μέσω τις πλατφόρμας να έρθουν σε επικοινωνία με άλλους που σχεδιάζουν παρόμοιες εξορμήσεις. Η πλατφόρμα αυτή έχει την ικανότητα να αξιολογεί και να ταξινομεί τα μέλη του, ανάλογα με το στυλ και τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις τους και να τους προτείνει -μέσα από χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη- αυτούς που ταιριάζουν περισσότερο στο ταξιδιωτικό προφίλ τους.

Το travelhut.gr, είναι μια ελληνική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία δίνει τη δυνατότητα να βρουν συνταξιδιώτη, όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν και δεν έχουν παρέα. Μέσα από μια διασκεδαστική διαδικασία, σ’ ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον, μπορεί πλέον οποιοσδήποτε επιθυμεί, να εγγραφεί και εφόσον συντάξει το ταξιδιωτικό του προφίλ, προσδιορίζοντας τους τρόπους που αρέσκεται ως προς τον τρόπο μετακίνησης, διαμονής του κ.λ.π., καταχωρώντας τους προορισμούς που έχει επισκεφθεί καθώς και τους προορισμούς που επιθυμεί να εξερευνήσει, η εφαρμογή αναλαμβάνει να του προτείνει άλλα μέλη της με κοινές ταξιδιωτικές προτιμήσεις. Με αυτόν τον τρόπο το κάθε μέλος του travelhut.gr μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να επιλέξει τους κατάλληλους συνταξιδιώτες για το επόμενο ταξίδι του.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network