Η SWOT διοργανώνει το 3ο Business Travel Professional Forum

Η SWOT διοργανώνει το 3ο Business Travel Professional Forum
CAST EXPRESSION PHOTOGRAPHY

H SWOT διοργανώνει στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Metropolitan Athens το 3o Business Travel Professionals Forum για τις συναντήσεις ξενοδοχείων με τους εκπροσώπους του επαγγελματικού & συνεδριακού τουρισμού της χώρας

H SWOT | Simple Way Of Tourism διοργανώνει στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Metropolitan Athens το 3o Business Travel Professionals Forum (BTPF), που αφορά συναντήσεις ξενοδοχείων από την Ελλάδα & τη Διεθνή αγορά με τους κύριους εκπροσώπους του επαγγελματικού & συνεδριακού τουρισμού της χώρας μας.

Η SWOT διοργανώνει το 3ο Business Travel Professional Forum

Απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις Τουριστικές Επιχειρήσεις αφού τέτοιες προσπάθειες συσπειρώνουν τους φορείς της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ο επικεφαλής της SWOT κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, επισημαίνει πως:

«Με την 3 διοργάνωση του μεγαλύτερου τουριστικού Β2Β Forum στην Ελλάδα, δημιουργούμε ένα σύγχρονο θεσμό στην ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της αγοράς. Αυτή τη χρονιά θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και Hosted Buyers από όλη την Ευρώπη, που ενδιαφέρονται για τον προορισμό… Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται ότι στο επιτυχημένο διήμερο του 2ου BTPF που διοργανώθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1000 συναντήσεις παραγόντων του τουρισμού, μέσα σε 8 ώρες, στις οποίες συμμετείχαν με εκπροσώπους τους 30 συνολικά ξενοδοχειακές μονάδες, περισσότερα από 80 στελέχη εμπορικών εταιρειών, καθώς και εκπρόσωποι από 50 ταξιδιωτικά γραφεία.

SHARE:

24Media Network