Ο καθηγητής John Davis στο 5ο Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων της KPMG

Ο καθηγητής του MIT, John Davis
Ο καθηγητής του MIT, John Davis DAMON BATES PHOTOGRAPHY 2016

Ο καθηγητής πίσω από τους «3 κύκλους των οικογενειακών επιχειρήσεων» στο 5o Family Business Forum της KPMG.

Με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή του MIT John Davis, τον ακαδημαϊκό που δημιούργησε το περίφημο «μοντέλο των 3 κύκλων» για την κατανόηση της πολυπλοκότητας των οικογενειακών επιχειρήσεων, επανέρχεται για 5 η φορά το Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων της KPMG. Το 5ο Φορουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων της KPMG θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Ο John Davis θα μοιραστεί με τα μέλη των ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων τις βέλτιστες πρακτικές γύρω από την ηγεσία οικογενειακών επιχειρήσεων, καθώς και την προετοιμασία διαδοχής και την ένταξη της επόμενης γενιάς στη διοίκηση των οργανισμών. Αξίζει να αναφερθεί ότι το «μοντέλο των 3 κύκλων» παραμένει, εδώ και 40 χρόνια, το επικρατέστερο πλαίσιο για την ανάλυση θεμάτων που αφορούν στις οικογενειακές επιχειρήσεις και αποτελεί σημείο αναφοράς για την παγκόσμια κοινότητα των οικογενειακών επιχειρήσεων.

ADVERTISING

Επιπλέον, στο πλαίσιο του Φόρουμ θα μιλήσουν οι. Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου, Chairwoman του Ομίλου «Μύλοι Σόγιας», Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, Chief Executive Officer της εταιρείαςTototheo Maritime και Πρόεδρος της Wista International και Ελένη Πολυχρονοπούλου, Executive Vice President της EPE (Environmental Protection Engineering) για τις σύγχρονες διοικητικές προκλήσεις στο περιβάλλον των οικογενειακών επιχειρήσεων ενώ, η εισαγωγική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ), Γιώργο Κωνσταντόπουλο.

Το Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων της KPMG Greece αποτελεί τη μοναδική στο είδος της επιχειρηματική εκδήλωση στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και για δηλώσεις συμμετοχής, το κοινό μπορεί αν επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.kpmgevents.gr.

Λίγα λόγια για την KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

SHARE:

24Media Network