Κρι Κρι: Πρόσθεσε 1.000 σημεία στο δίκτυο παγωτού

Κρι Κρι: Πρόσθεσε 1.000 σημεία στο δίκτυο παγωτού
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος

Τα σχέδια και τα νέα προϊόντα στον κλάδο του παγωτού για την σεζόν του 2020 παρουσιάσε η διοίκηση της Κρι Κρί σε συνεργάτες και αντιπροσώπους.

Συνεργάτες και αντιπρόσωποι της Κρι Κρι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρευρέθηκαν για ακόμα μία χρονιά στο ετήσιο Συνέδριο Παγωτού της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και για τις νέες δράσεις και τα λανσαρίσματα στην κατηγορία παγωτού για το 2020.

Το 2019 έκλεισε με σημαντική ανάπτυξη για την Κρι Κρι, με την προσθήκη 1.000 νέων σημείων πώλησης, αλλά και με την εδραίωση ως η δεύτερη σε προτίμηση μάρκα παγωτού σε όγκο στην Ελλάδα (Πηγή: Nielsen). Η συμμετοχή των νέων προϊόντων στις πωλήσεις ανήλθε στο 15%.

Σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας για τη νέα χρονιά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με κεντρικό μήνυμα «Πάμε για μεγάλες απολαύσεις», η νέα χρονιά βρίσκει την Κρι Κρι να ολοκληρώνει νέες επενδύσεις στο εργοστάσιο παγωτού που σηματοδοτούν νέα καινοτόμα προϊόντα, αλλά και αύξηση της παραγωγικής ικανότητας για την καινούργια δεκαετία, για την Ελλάδα και το εξωτερικό».

Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στους πυραύλους Rodeo και τα ξυλάκια Master. Πιο συγκεκριμένα, τα παγωτά Master ενισχύονται με το λανσάρισμα των Master Rich, των νέων παγωτών με μεγάλα κομμάτια, τόσο στην επικάλυψη, όσο και στο εσωτερικό του παγωτού. Παράλληλα, ως ο δεύτερος παίχτης γιαουρτιού στην Ελλάδα λανσάρει φέτος και μία σειρά Frozen Yogurt στη συσκευασία 500 ml σε δύο γεύσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα