Lamda: Ποιος θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος για το Vouliagmenis Mall Complex

Lamda: Ποιος θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος για το Vouliagmenis Mall Complex

Υπογραφή συμφωνίας για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών πριν από την κατασκευή Early Contractor Involvement (ECI) για το Vouliagmenis Mall Complex.

Η LAMDA DEVELOPMENT με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την υπογραφή της συμφωνίας με τον επιλεγέντα σύμβουλο, ο οποίος θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την κατασκευή, με τη μορφή του Early ContractorInvolvement (ECI) για την ανέγερση του Vouliagmenis MallComplex, του μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου εμπορικούσυγκροτήματος της Ελλάδας και ενός από τα μεγαλύτερα1 της Νότιας Ευρώπης.

Ο σύμβουλος είναι η κοινοπραξία μεταξύ του ιταλικού ομίλου Rizzani de Eccher και του ομίλου AVAX, μία συνεργασία μεταξύ μίας εκ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών της Ιταλίας με εκτεταμένη παγκόσμια εμπειρία σε κτηριακά έργα πολλά από τα οποία έχουν αναπτυχθεί με την μέθοδο EarlyContractor Involvement (ECI) και μίας εκ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών στην Ελλάδα στον κλάδο των υποδομών και κτηρίων.

Ο σύμβουλος θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την κατασκευή με τη μορφή του Early Contractor Involvementστην Εταιρεία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την κατασκευή του Vouliagmenis Mall Complex, αναφορικά με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την εφοδιαστική αλυσίδα και τη διαχείριση κατασκευής του έργου.

Ο CEO της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου δήλωσε: «Οι διαδικασίες για την ανέγερση του Vouliagmenis Mall, του μεγαλύτερου εμπορικού συγκροτήματος της Ελλάδας προχώρησαν με ένα ακόμα σημαντικό βήμα, την επιλογή ως συμβούλου της κοινοπραξίας του κορυφαίου ιταλικού Ομίλου Rizzani de Eccher και του ομίλου AVAX. Η υλοποίηση του έργου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος, το δεύτερο εξάμηνο του 2023, ξεκινούν οι εκσκαφές και το πρώτο εξάμηνο του 2024 αρχίζουν οι κύριες κατασκευαστικές εργασίες για την ανέγερση ενός από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης.

Το Vouliagmenis Mall Complex σχεδιασμένο από το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο AEDAS, είναι το Mall του μέλλοντος, το μεγαλύτερο στη νότια Ευρώπη, 1,5 φορά μεγαλύτερο του The Mall Athens, με 280 καταστήματα, ενώ υπολογίζεται ότι θα υποδεχτεί 17 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα