Λουκέτο στο Ledra Athens. Ταμπουρώνονται μέσα οι εργαζόμενοι

Λουκέτο στο Ledra Athens. Ταμπουρώνονται μέσα οι εργαζόμενοι

Το απαισιόδοξο σενάριο επικράτησε για το Ledra Athens. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους πρόθεση της διοίκησης είναι ο άμεσος πλειστηριασμός του

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του news247 που ήθελε το εμβληματικό ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δεινή θέση. Από σήμερα η κατάσταση είναι πλέον οριακή με το τηλεφωνικό κέντρο να μην λειτουργεί και πληροφορίες να θέλουν να επιχειρείται “εκκένωση” του από τους τουρίστες που είχαν επιλέξει να καταλύσουν εκεί.

Το news247 επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων κ. Μπάμπη Ντότσικα ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αναφέροντας παράλληλα ότι η διοίκηση δεν έχει πάρει θέση και δεν έχει ενημερώσει τους ίδιους για τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον κ. Ντότσικα “πρόθεση της εταιρείας ΑΣΤΥ – συμφερόντων της οικογένειας Παρασκευαΐδη – που έχει στην διαχείριση της το ξενοδοχείο είναι η προσπάθεια πλειστηριασμού εξπρές μέσα στο καλοκαίρι ώστε το Athens Ledra να δοθεί ελεύθερο από τα βάρη των εργαζομένων”.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Athens Ledra από σήμερα το βράδυ ξεκινάει επίσχεση εργασίας με τους εργαζόμενους να παραμένουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί εντός του ξενοδοχείου ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε κίνηση θίγει τα συμφέροντα τους. Σύμφωνα με τoν κ. Ντότσικα διεκδικούν τα δεδουλευμένα 2,5 μηνών καθώς και το Δώρο του Πάσχα καθώς και να εξασφαλιστούν οι 150 θέσεις των εργαζομένων.

Αξίζει να σημειωθεί η πληρότητα του ξενοδοχείου την συγκεκριμένη περίοδο είναι της τάξης του 100% για αυτό τον λόγο οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να υπάρξει ένας μικρός αριθμός που θα παραμείνει στις θέσεις του ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους.

Το news247 προσπάθησε να επικοινωνήσει και με την διοίκηση του Athens Ledra ώστε να μεταφέρει και την δική της πλευρά όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα