Μάθατε ποιο είναι το πιο όμορφο ζευγάρι της χρονιάς;

Μάθατε ποιο είναι το πιο όμορφο ζευγάρι της χρονιάς;

Το αποκαλύπτουμε εδώ!

Εντυπωσίασαν κοινό και κριτική επιτροπή σε μια λαμπερή εμφάνιση που συζητήθηκε.

Σε μια λαμπερή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο πάντα ατμοσφαιρικό Μέγαρο Μουσικής, η διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς», ο κορυφαίος διεθνής θεσμός βραβείων καινοτομίας & ποιότητας προϊόντων, προσκάλεσε στη σκηνή των απονομών ένα… ζευγάρι, που κέρδισε τις εντυπώσεις.

ADVERTISING
Μάθατε ποιο είναι το πιο όμορφο ζευγάρι της χρονιάς;

Έπειτα από μεγάλη ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού, δυο ξεχωριστές προϊοντικές σειρές προϊόντων ομορφιάς της DUST+CREAM, έλαμψαν επί σκηνής, ως το πιο «όμορφο ζευγάρι» των φετινών βραβεύσεων.

Η σειρά «Today is a good day» έλαμψε στην κατηγορία «Κρέμες Προσώπου». Η συγκεκριμένη σειρά περιέχει έως 95% φυσικά συστατικά, είναι vegan friendly με πολλαπλά ενεργά συστατικά, ανάλαφρες υφές, δροσερά και απαλά αρώματα για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία.

Μάθατε ποιο είναι το πιο όμορφο ζευγάρι της χρονιάς;

Δίπλα στην απαστράπτουσα «Today is a good day» ,το έτερον ήμισυ και επίσης «Προϊόν της Χρονιάς», «Nomadic Spirits Body Mists», που ξεχώρισαν στην κατηγορία «Αρώματα Σώματος». Η σειρά πρεσβεύει την απελευθέρωση και την ανεμελιά, ενώ τα ανάλαφρα και δροσερά αρώματά της αναζωογονούν με ένα μόνο ψέκασμα την επιδερμίδα. Iδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας!

H εταιρεία DUST+CREAM είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και λιανικής πώλησης καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς με 87 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο και δραστηριοποιείται 10 χρόνια στην αγορά των προσιτών κρεμικών και καλλυντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Με σαφή προσανατολισμό στη διαρκή καινοτομία και την υψηλή ποιότητα, διαθέτει ένα μεγάλο σύνολο πρωτοποριακών προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου & σώματος για τη γυναίκα και τον άνδρα.

#dustandcream #beautyismyplayground

#dustandcream #beautyismyplayground

24Media Network