Νέα χρηματοδότηση 3,3 εκατ.ευρώ για την Prosperty

Νέα χρηματοδότηση 3,3 εκατ.ευρώ για την Prosperty
Shutterstock

Στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες μέσα στο 2021 και 2022, θα κατευθυνθεί η χρηματοδότηση,σύμφωνα με τη διοίκηση της Propserty.

Νέο κύκλο χρηματοδότησης με τη συμμετοχή των βασικών seed investors (Velocity Partners και Metavallon) αλλά και νέων επενδυτών, όπως το τεχνολογικό Venture Capital BigPi, ένα family office και angel investors εξασφάλισε η ελληνική εταιρεία Prosperty, η οποία ασχολείται με την ολιστική ψηφιακή διαχείριση επενδύσεων σε ακίνητα.

Ο νέος γύρος χρηματοδότησης ανέρχεται σε 3,3 εκατ.ευρώ, ο οποίος προστίθεται στο αρχικό κεφάλαιο «σποράς» ύψους 1,1 εκατ.ευρώ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Propserty, η  συγκεκριμένη χρηματοδότηση θα κατευθυνθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες μέσα στο 2021 και 2022, με επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, στην τεχνολογία με νέες καινοτόμες υπηρεσίες και ειδικότερα σε τομείς όπως ανάλυση και διασύνδεση δεδομένων ζήτησης και προσφοράς, το marketing και τη διαχείριση πωλήσεων, με σκοπό να γίνει η Prosperty ένα διακριτό κανάλι για Έλληνες, διεθνείς ιδιώτες,  και θεσμικούς επενδυτές στον χώρο των ακινήτων.

Παράλληλα, η εταιρεία προετοιμάζει τη διασύνδεση της αγοράς ακινήτου με τη δανειοδότηση των υποψήφιων αγοραστών (μέσω υπηρεσίας προ-έγκρισης στεγαστικών δανείων) αλλά και την ασφαλιστική κάλυψη, προσφέροντας ολιστικές υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι η Prosperty, προσφέρει ήδη ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω ψηφιακών εργαλείων, που περιλαμβάνει ένα εξελιγμένο marketplace για τις ανάγκες τόσο τους ιδιοκτήτη όσο και του ενδιαφερόμενου αγοραστή/ενοικιαστή, με πιστοποιημένες πληροφορίες για κάθε ακίνητο και υποστηρικτικές end-to-end υπηρεσίες. Μέχρι σήμερα, την έχουν εμπιστευτεί περισσότεροι από 1.500 ιδιοκτήτες για να ανεβάσουν το ακίνητο τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλους εμπορικούς προορισμούς, ενώ έχει πάνω από 100.000 μοναδικούς χρήστες μηνιαίως. Τέλος, έχει συνάψει συμφωνίες με την πλειονότητα των πιστωτικών τραπεζών, των servicers διαχείρισης «κόκκινων» δανείων,  και των θεσμικών επενδυτών για την αποτελεσματική διαχείριση και ψηφιακή αξιοποίηση των χαρτοφυλακίων ακινήτων τους, έχοντας ήδη ολοκληρώσει δεκάδες συναλλαγές με πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version