ΑΚΙΝΗΤΑ

Ειδήσεις και εξελίξεις στην αγορά ακινήτων.

Ακίνητα στην Αθήνα

ΤτΕ: Οι 3 λόγοι που συντηρούν το "ράλι" στα ακίνητα

Παρά το κλίμα αβεβαιότητας, η ΤτΕ εκτιμά ότι ο Τουρισμός, η ζήτηση σε συνδυασμό με το επενδυτικό ενδιαφέρον αλλά και οι χαμηλές, συγκριτικά με πριν την κρίση τιμές, διατηρούν θετικές τις προοπτικές της ελληνικής αγοράς ακινήτων.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας στο NEWS 24/7: Το πρόβλημα της στέγης και το χρέος μας στη νέα γενιά

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, γράφει στο NEWS 24/7 για τη στέγαση στη χώρα μας και καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για ένα ζήτημα που απασχολεί κάθε πολίτη της Ελλάδας και ιδιαίτερα τους νέους.

Ακίνητα στην Αθήνα

Αξιοποίηση ακινήτων 1,3 δισ. ευρώ από Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς

Τρεις δεσμευτικές προσφορές για το χαρτοφυλάκιο ακινήτων 500 εκατ ευρώ έχει στα χέρια της η διοίκηση της Alpha Bank ενώ η Τράπεζα Πειραιώς θα τρέξει αντίστοιχη διαδικασία για ακίνητα ύψους 820 εκατ. ευρώ μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Ακίνητα

Τράπεζες: Θέμα ημερών ο διαγωνισμός για Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων

Η σχετική προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί ακόμη και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ ο Φορέας πρόκειται να αρχίσει τη λειτουργία του 15 μήνες μετά την κατακύρωση του διαγωνισμού. Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενστάσεις.

Σπίτια στην Αθήνα

Επενδύσεις 2 δισ. ευρώ στο real estate

Σύμφωνα με τον πρώην υποδιοικητή της ΤτΕ Θ. Μητράκο υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το Ισραήλ για κατοικίες και ξενοδοχεία και από τις χώρες του ευρωπαϊκού βορρά. Υπάρχουν πολύ υψηλές αποδόσεις και αυτό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Π. Ιωαννίδη στο Delphi Forum

Π. Ιωαννίδης στο Delphi Forum: "Οι νέοι αγχώνονται για το τι νοίκι θα βρουν αύριο, όχι για τα κόμματα"

Για τα ευρήματα των ερευνών στην κοινωνία και κυρίως στους νέους, μίλησε στο Delphi Forum ο διευθυντής της aboutpeople, Πέτρος Ιωαννίδης, κάνοντας ειδική αναφορά στην πρόσφατη έρευνα του Έτερον για την GenZ.

Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Αναζητά ευκαιρίες σε στοχευμένες χορηγήσεις, διαχείριση κεφαλαίων και ακίνητα

Τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζουν η πιστωτική επέκταση σε εξωστρεφείς κλάδους, η διαχείριση κεφαλαίων και περιουσίας και το Real Estate στοχεύει να αξιοποιήσει την επόμενη 4ετία η Τράπεζα Πειραιώς.

Ακίνητα στην Αθήνα

Premia Properties: "Πράσινο φως" για λειτουργία ως ΑΕΕΑΠ

Τον περασμένο Νοέμβριο η εταιρεία και αφού ολοκλήρωσε συνδυαστική ΑΜΚ ύψους 75 εκατ. ευρώ και έκδοση ομολογιακού δανείου περίπου 100 εκατ. ευρώ, αποφάσισε την υποβολή αίτησης για την αδειοδότηση ως Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΑΕΕΑΠ).

Τι προβλέπει νομοσχέδιο για τη στέγαση εργαζομένων και ανέργων

Τι προβλέπει νομοσχέδιο για τη στέγαση εργαζομένων και ανέργων

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας "Δουλειές ξανά" στο οποίο μεταξύ άλλων προβλέπονται ρυθμίσεις την απόκτηση ή ανέγερση ακινήτων που θα διατεθούν για εργαζόμενους, ανέργους και τις οικογένειές τους.

Ακίνητα στην Αττική

Alpha Bank: Άνοδος των τιμών των ακινήτων παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία

Τις επιπτώσεις για την εγχώρια κατασκευαστική δραστηριότητα και την αγορά ακινήτων από τις πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία επιχειρεί να αποτυπώσει με έκθεσή της η τράπεζα. Γιατί αναμένεται άνοδος στις τιμές.

Ακίνητα

Eurobank: Το real estate ο πρωταγωνιστής των ξένων επενδύσεων το 2021

Την 4ετία 2018-2021 οι ξένες άμεσες επενδύσεις σε δραστηριότητες ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα, κατά μέσο όρο τετραπλασιάστηκαν σε σύγκριση με την τετραετία 2014-2017 (από τα €410 εκατ. στα €1.733 εκατ.).

Αγορά νέου σπιτιού και αυτοκίνητο: 3 παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας

Αγορά νέου σπιτιού και αυτοκίνητο: 3 παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας

Μπορεί με την ενεργειακή κρίση και την εκτόξευση της τιμής των καυσίμων να χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας λιγότερο αλλά σε κάθε περίπτωση η κατοχή και η όποια χρήση του μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την απόφαση αγοράς ενός σπιτιού.

Στέφανος Βλαστός

Αλλαγές κορυφής στην ΕΤΑΔ

Επανεκλογή του Στέφανου Βλαστού στη θέση του εκτελεστικού μέλους και διευθύνοντος συμβούλου. Οι επιλογές της ΕΕΣΥΠ για την επιτάχυνση της αξιοποίησης των ακινήτων του δημοσίου.

Παράνομα νομίσματα (Αρχείο)

Ο lucky, τα "κάλπικα" νομίσματα, οι ύποπτες μισθώσεις και οι νέες "ψαριές" των ελεγκτών της ΑΑΔΕ και του ΣΔΟΕ

Δυο άτομα κινεζικής καταγωγής μπαίνουν στο "μάτι" της ΑΑΔΕ για υποθέσεις διακίνησης "κάλπικων" νομισμάτων, ενώ το ΣΔΟΕ με ελέγχους εντόπισε ύποπτες υποθέσεις με εταιρείες παροχής υπηρεσιών ενοικιάσεων ακινήτων.

Ακίνητα Πάτρα

Πώς κινούνται τα ενοίκια σε φοιτητικές κατοικίες εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς, πολλοί ιδιοκτήτες διαμερισμάτων μετά τη ζημιά που υπέστησαν κατά την πανδημία αποφάσισαν να προχωρήσουν από τη βραχυχρόνια μίσθωση σε μακροχρόνια.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ για πάγωμα πλειστηριασμών: "Αρνητής της πραγματικότητας" ο Κ. Μητσοτάκης"

Δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πάγωμα των πλειστηριασμών για 3.000 ευάλωτους δανειολήπτες, ασκούν, μέσω κοινή δήλωσής τους, η Έφης Αχτσιόγλου και ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Σπίτια στο κέντρο της Αθήνας

Στο Υπουργικό Συμβούλιο ο νέος ΕΝΦΙΑ - Τι έρχεται για τους ιδιοκτήτες

Μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου δεν θα υπάρξει κατάθεση του νομοσχεδίου με το νέο ΕΝΦΙΑ, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες καθώς μένουν ακόμη να αποσαφηνιστούν κάποια σημεία.