Νέα Head of Wholesale Banking στην HSBC Ελλάδας

Νέα Head of Wholesale Banking στην HSBC Ελλάδας

Η κυρία Αλεξάνδρα Κονίδα αναλαμβάνει Managing Director, Head of Wholesale Banking στην ΗSBC Ελλάδας, με ισχύ από τις 27 Ιανουαρίου 2020.

Η κ. Αλεξάνδρα Κονίδα, μέχρι πρότινος Γενική Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), έχει εργαστεί ως ανώτερο διευθυντικό στέλεχος στους τομείς επιχειρηματικής και επενδυτικής τραπεζικής στην Citigroup και την Bank of America ενώ διατέλεσε Οικονομική Διευθύντρια και Treasurer σε μεγάλη ελληνική βιομηχανική εταιρεία.

Η κ. Κονίδα είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο INSEAD. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Λέσχης μη Εκτελεστικών Μελών Διοικητικών Συμβουλίων Εταιρειών και μέλος της Επιτροπής Women in Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο Peter Yeates, CEO της HSBC Ελλάδας, δήλωσε: «Καλωσορίζω την Αλεξάνδρα στην HSBC και της εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο της ρόλο. Η εμπειρία της τόσο στον τραπεζικό κλάδο όσο και στον τομέα της βιομηχανίας θα ενισχύσει την εφαρμογή της στρατηγικής μας στην Ελλάδα, όπου επιδιώκουμε να εκμεταλλευτούμε το διεθνές μας δίκτυο προκειμένου να συνδέσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με ευκαιρίες ανά τον κόσμο. Είμαι πεπεισμένος ότι η Αλεξάνδρα θα εργαστεί για την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών ευκαιριών της HSBC στην Ελλάδα καθώς και για τη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα