Νέες βραβεύσεις για το καινοτόμο εργασιακό μοντέλο της Dialectica

Νέες βραβεύσεις για το καινοτόμο εργασιακό μοντέλο της Dialectica

Η Dialectica, που δημιουργήθηκε το 2015 με προσωπικό 4 ατόμων, σήμερα μετρά περισσότερους από 140 εργαζόμενους και γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο, ενώ προσλαμβάνει περίπου 10 άτομα τον μήνα.

Την επιτυχία του καινοτόμου εργασιακού μοντέλου που εφαρμόζει από την αρχή της ίδρυσής της και στηρίζεται στη διαρκή εκπαίδευση και επιβράβευση των εργαζομένων της, επιβεβαίωσε η διπλή βράβευση που έλαβε η Dialectica στα HR Awards 2019. «Επιλογή της εταιρείας είναι να επενδύει συνεχώς στους εργαζόμενούς της και να παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον ώστε να ξεδιπλώνουν το ταλέντο και τις γνώσεις τους. Αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς στην εταιρεία, να αποτελεί το εργασιακό μας μοντέλο παράδειγμα προς μίμηση για όλη την αγορά», ανέφερε ο επικεφαλής της Dialectica, Γιώργος Τσαρούχας, μετά την απονομή των βραβείων “Best Employee’s Experience” (Silver Award) και “Effective Total Rewards Strategy” (Bronze Award), κατά τη διάρκεια της χθεσινής τελετής απονομής των βραβείων.

Η Dialectica, που δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2015 με προσωπικό 4 ατόμων, σήμερα μετρά περισσότερους από 140 εργαζόμενους και γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο, ενώ στο πλαίσιο τις συνεχούς ανάπτυξής της, η εταιρεία προσλαμβάνει περίπου 10 άτομα τον μήνα, στην πλειονότητα τους πτυχιούχους ελληνικών ΑΕΙ. Το πελατολόγιο της Dialectica προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από το εξωτερικό και αντικείμενό της είναι η παροχή εξειδικευμένων επιχειρηματικών συμβουλών σε θεσμικούς επενδυτές του εξωτερικού, μεγάλες πολυεθνικές, private equity funds και συμβουλευτικές εταιρείες.

Σε ό,τι αφορά την κατηγορία “Best Employee’s Experience” η βράβευση αφορά το Dialectica OnBoarding Journey, μια ιδιαίτερη εμπειρία καλωσορίσματος που σχεδίασε η εταιρεία για τους νεοεισερχομένους και διαρκεί 3 μήνες, περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, εκπαιδεύσεις, coaching, interactive games και πολλές ομαδικές δραστηριότητες με συμμετοχή όλων των εργαζομένων.

Στην κατηγορία “Effective Total Rewards Strategy”, η διάκριση αφορά το Dialectica Total Rewards Strategy, μέσα από το οποίο παρέχεται στους εργαζόμενους μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναγνώρισης και ανταμοιβής σε επίπεδο αμοιβών, παροχών, επαγγελματικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος εργασίας. Η στρατηγική αυτή συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχημένη προσέλκυση των πιο ταλαντούχων υποψηφίων της αγοράς, επιτυγχάνοντας 40% ρυθμό αύξησης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας το πρώτο εξάμηνο του 2019 ενώ οι αμοιβές που προσφέρει η Dialectica, την τοποθετούν αρκετά ψηλότερα από τον μέσο όρο της αγοράς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version