Folli Follie: Σημάδια ζωής. Πού ανοίγει τρίτο factory -outlet στην Αττική

Folli Follie: Σημάδια ζωής. Πού ανοίγει τρίτο factory -outlet στην Αττική
Πινακίδα καταστήματος Folli Follie Eurokinissi

To νέο Factory Outlet, το Νο1 fashion outlet στην Ελλάδα, επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων του με νέο ‘hyper-local’ concept store. Το smart shopping σε έναν νέο χώρο.

Μια από τις ελάχιστες δραστηριότητες που έχουν απομείνει στην Folli Follie, είναι αυτή των Factory Outlet. Πλέον και με το άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος στοχεύουν στο smart shopping καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Όλα αυτά τα βρίσκουν οι πελάτες στο νέο κατάστημα που άνοιξε στον Άγιο Στέφανο, ένα ολοκαίνουριο “hyper-local’ concept store.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας πρόκειται για ένα εμπορικό χώρο έκτασης 600 τ.μ. μοντέρνας αισθητικής μέσα από το οποίο ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει fashion επιλογές από 56 διεθνή επώνυμα brands για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί (όπως Nike, Converse, UGG, Juicy Couture, Samsonite, κ.α.) σε τιμές outlet καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Για περισσότερες καθώς και για online παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.factoryoutlet.gr.

Διεύθυνση:

Τo Factory Outlet Αγίου Στεφάνου βρίσκεται στον παράδρομο της Eθνικής Oδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του 22ου χιλιομέτρου με κατεύθυνση προς Λαμία – σε απόσταση 5 λεπτών από την έξοδο Βαρυμπόμπης.

 

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00

Σάββατο: 10:00 – 20:00

Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Online shopping and Click&Collect: www.factoryoutlet.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα