Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JTI Ελλάδας, ο Victor Crespo

Νέος  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JTI Ελλάδας, ο  Victor Crespo
© Micael Löfgren 2016

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Victor Crespo έχοντας, με βάση την Αθήνα, την ευθύνη επίσης των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας.

Αλλαγή ηγεσίας πραγματοποιείται στην JTI Ελλάδας. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Victor Crespo έχοντας, με βάση την Αθήνα, την ευθύνη επίσης των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας.

Ο Victor Crespo, ισπανικής καταγωγής, εντάχθηκε στην “οικογένεια” της JTI το 2001 ξεκινώντας από τη θέση του Διευθυντή Marketing στο Τμήμα Αφορολογήτων Ειδών της εταιρείας με βάση τη Μαδρίτη, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε αυξημένες αρμοδιότητες στη Γενεύη και το Λονδίνο. Το 2011 ορίστηκε Γενικός Διευθυντής της JTI Πορτογαλίας ενώ τέσσερα χρόνια μετά (το 2015) και έως σήμερα κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας στις Κανάριες Νήσους.

Ο Victor Crespo είναι πτυχιούχος Οικονομικών σπουδών του Πανεπιστημίου Valladolid στην Ισπανία.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρίσκομαι στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας μια σημαντική θέση ευθύνης για την JTI, καθώς η εταιρεία μας επενδύει στη χώρα» δηλώνει ο κ. V. Crespo προσθέτοντας: “Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί με την ομάδα της JTI Ελλάδας θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις θέτοντας ως σταθερή προτεραιότητά μας την ανάπτυξη της JTI».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα