Ο Φίλιππος Ζαγοριανάκος επικεφαλής της LeasePlan σε 10 χώρες

Ο Φίλιππος Ζαγοριανάκος επικεφαλής της LeasePlan σε 10 χώρες

Επικεφαλής των δραστηριοτήτων της LeasePlan σε δέκα χώρες ανέλαβε ο Φίλιππος Ζαγοριανάκος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ομίλου

Τον ρόλο του Head of Central Eastern Europe Region στη LeasePlan Hellas ανέλαβε ο Φίλιππος Ζαγοριανάκος, ενώ παράλληλα διατηρεί τα καθήκοντα του ως διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η νέα θέση και οι διευρυμένες  αρμοδιότητες του κ. Ζαγοριανάκου ως επικεφαλής του Ομίλου αφορούν πέραν της ελληνικής, τις αγορές της Ιρλανδίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας, της Τουρκίας, της Ουγγαρίας, της Σλοβακίας, της Ρουμανίας, της Τσεχίας, καθώς και την αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Επίσης τονίζεται ότι η LeasePlan Hellas ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα τo 2003 και κατά τη διάρκεια αυτών των 14 ετών, υπό την διεύθυνση του κ. Ζαγοριανάκου, καθιερώθηκε ως η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκίνητων.

Η τοποθέτησή του ως επικεφαλής του Central Eastern Europe Region αποτελεί απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου. Σε αυτήν συνέβαλε αποφασιστικά το επιτυχημένο μοντέλο λειτουργίας της LeasePlan Hellas, που συνδυάζει ιδιαίτερα σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης με θετικά οικονομικά αποτελέσματα. 

Ο κ. Ζαγοριανάκος δήλωσε σχετικά με τα νέα του καθήκοντα: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να αναλαμβάνω μία τόσο σημαντική και απαιτητική θέση, διατηρώντας παράλληλα τα καθήκοντα μου ως Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas. Στόχος μας στη LeasePlan ήταν και παραμένει η σωστή και υπεύθυνη εταιρική λειτουργία, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση που εγγυάται και προσφέρει αποκλειστικά ο Όμιλος LeasePlan."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πόσο ακριβό σπορ είναι να έχεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα;

Leaseplanstories.gr: Λύστε κάθε απορία για το leasing με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

SHARE: