Παίξε με την καλύτερη απόδοση!

98226070 - football league championship
mundial OLEANDRA/123RF

Πέμπτη βράδυ, αραγμένος στον καναπέ με τους κολλητούς σου στο μπαλκόνι.

Έχεις παραγγείλει φαγητό και τα κουτιά από τις πίτσες και τις μπύρες είναι αραδιασμένα στο πάτωμα. Πραγματικά η απόλυτη μέρα του άνδρα! Μέρες είχες πλανάρει τη στιγμή αυτή!

Η τηλεόραση φυσικά δεν μπορούσε να λείπει… Κολλημένη εδώ και μία βδομάδα στο ίδιο κανάλι. Μπάλα, μπάλα και για τα διαλείμματα πάλι μπάλα! Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε.

ADVERTISING

Βλέπεις τον τύπο με τα 2 ρολόγια στο χέρι, ναι στο χέρι του θεού, περιμένεις να ξεκινήσει ο αγώνας, και παίζεις τα στανταράκια σου για να πας ταμείο. Το έχεις ανάγκη για να πας με το αίσθημα διακοπές.

Μπαίνουν οι ομάδες στο χορτάρι, ακούγονται οι εθνικοί ύμνοι και ζητάς το αυτονόητο, την απόλυτη ησυχία, είσαι δικαιωματικά ο αρχηγός του σπιτιού. Όχι, ερωτήσεις τύπου τι είναι το offside δεν είναι καν γλυκές. Μέσα σου ρέει αίμα αναστατωμένου εφήβου, είσαι έτοιμος να πεταχτείς από τον καναπέ επειδή ο διαιτητής θα σφυρίξει.

Αρχίζει ο αγώνας… έχεις ποντάρει και εσύ, όπως κι ο Πρόεδρας στο σιγουράκι σου, στην παιχτούρα, στο Λαγιονέλ. Ο τύπος ήδη έχει χάσει το άχαστο στο προηγούμενο αγώνα, έχασε πέναρντι και σε έστειλε κουβά.

Όμως εσύ τον αγαπάς, τον πιστεύεις, παίζεις albiceleste μονό. Πιστεύεις ότι θα πάρει μπροστά… Περνάει το ημίχρονο και ήδη δεν αισθάνεσαι καλά, και σκέφτεσαι ότι μπορεί να φταίνε οι πίτσες... Λες θα στρώσει και τρως άλλο ένα κομμάτι…

Ξεκινάει το 2ο ημίχρονο, ο speeker μεταδίδει… δεν περνάνε ούτε 10 λεπτά και η ομαδάρα που έβγαλε έναν Μπατιγκόλ και παίζει μπροστά στα μάτια του ζωντανού θεού ήδη χάνει 1-0. Έχεις τα νεύρα σου ήδη, όμως βλέπεις την ευκαιρία και ποντάρεις στην ανατροπή…

Φτάνουμε στο 79’ και εκτός από πίτσες και σουβλάκια, έχεις αρχίσει να τρως τα νύχια σου και βλέπεις το 2ο μπαλλάκι… Το παίρνεις απόφαση πλέον.

Ο κουβάς είναι ο καλύτερος σου φίλος και η παιχτούρα έχει γίνει παλτό…

Πόνταρε σιγουράκι… Και βάλε γκολ από τα αποδυτήρια!

Πάρε άχαστο στην Anytime ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου με 50% έκπτωση!

Σίγουρο κέρδος με την καλύτερη απόδοση.

SHARE:

24Media Network